Δείτε το πρώτο trailer του Songbird, ένα θρίλερ που φαντάζεται το πιο εφιαλτικό σενάριο με τον κορωνοϊό

O KJ Apa του Riverdale σε αναζήτηση ζωής και αγάπης
30 Οκτωβρίου 2020 09:32
Δείτε το πρώτο trailer του Songbird, ένα θρίλερ που φαντάζεται το πιο εφιαλτικό σενάριο με τον κορωνοϊό

Μόλις χθες πήραμε μια πρώτη γεύση από το πανδημικό θρίλερ σε παραγωγή του Michael Bay, με τίτλο "Songbird" και τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από την STX Films. Αναμενόμενα, παρουσιάζεται το πιο εφιαλτικό σενάριο όλων και μόνο το ίδιο το concept της ταινίας είναι αρκετό για να την κατατάξει ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα θρίλερ που θα βγουν -ελπίζουμε- μέσα στο 2021. 

Το πανδημικό αυτό θρίλερ φαντάζεται το χειρότερο δυνατό timeline της πανδημίας του κορωνοϊού που ζούμε. Στο Εγγύς μέλλον, ο COVID-19 έχει εξελιχθεί σε COVID-23 με το ποσοστό θνησιμότητας είναι πάνω από 50% με αποτέλεσμα ο ιός να θερίζει και ολόκληρος ο πλανήτης να βρίσκεται εδώ τέσσερα χρόνια σε lockdown. Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκονται δύο νέοι ο Nico (KJ Apa του Riverdale) και η Sara (Sofia Carson), που μέσα στο χάος των αυστηρότατων μέτρων που έχουν επιβληθεί ερωτεύονται, παρόλο που ποτέ δεν έχουν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο εξαιτίας των πρωτοκόλλων ασφαλείας.

 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Adam Mason περιέγραψε ως εξής την πλοκή: "Βρίσκονται σε έναν τρομακτικό, δυστοπικό κόσμο, αλλά είναι μια ρομαντική ταινία για δυο ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί και δεν μπορούν. Σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα εάν τους χώριζε η μπροστινή της πόρτα και ένας ιός."

Το cast, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν οι: Demi Moore, Craig Robinson, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Peter Stormare, Bradley Whitford, Jenna Ortega, KJ Apa και Sofia Carson.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Songbird, όπως το εάν θα κυκλοφορήσει μόνο μέσω VOD και κάποιας streaming υπηρεσίας ή και μέσω επιλεγμένων αιθουσών.