Βγήκε το teaser της νέας υπερπαραγωγής του Netflix με τον George Clooney και μας άρεσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κανείς εκεί έξω;
26 Οκτωβρίου 2020 11:05
Βγήκε το teaser της νέας υπερπαραγωγής του Netflix με τον George Clooney και μας άρεσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδειξε αρκετές φορές μέσα ότι θέλει να φέρει το σινεμά στο σπίτι μας, ειδικά τους τελευταίους μήνες με την πανδημία του κορωνοϊού. Η δημοφιλή υπηρεσία έχει κυκλοφορήσει πολλές χολιγουντιανές ταινίες φέτος και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για ακόμη μία υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον George Clooney.

Ο λόγος γίνεται για το “The Midnight Sky”, στο οποίο κυκλοφόρησε ένα πολύ σύντομο βίντεο ανακοινώνοντας την ημερομηνία για το επίσημο trailer, ενώ είδαμε έναν Clooney αρκετά πιο γερασμένο και απομονωμένο. Το μόνο πράγμα που έγραφε η λεζάντα του teaser είναι η φράση: «Είναι κανείς εκεί έξω;».

Το φιλμ λαμβάνει χώρα σε ένα post-apocalyptic σκηνικό, με τον George Clooney εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, να έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Όλο το project είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο "Good Morning, Midnight" της Lily Brooks-Dalton και το σενάριο του φιλμ έχει επιμεληθεί ο Mark L. Smith, του The Revenant.

Στην υπόθεση, λοιπόν, θα δούμε τον Augustine, έναν μοναχικό επιστήμονα στην Αρκτική, να αγωνίζεται να σταματήσει την Sully και άλλους αστροναύτες συναδέλφους της από το να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Το The Midnight Sky κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει μέσα στον Δεκέμβριο. Δείτε το εν λόγω teaser παρακάτω.