Δείτε το trailer της τελευταίας ταινίας του Chadwick Boseman με την Viola Davis - Έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στο "Ma Rainey's Black Bottom" που κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο
20 Οκτωβρίου 2020 09:03
Δείτε το trailer της τελευταίας ταινίας του Chadwick Boseman με την Viola Davis - Έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις αρχές Οκτωβρίου είχαμε μάθει για την ύπαρξη του Ma Rainey's Black Bottom, της ταινίας που, τελικά, έμελλε να αποτελέσει την τελευταία επί της οθόνης παράσταση του Chadwick Boseman, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο και επίσημο trailer της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την βραβευμένη με Όσκαρ, Viola Davis, η οποία εδώ υποδύεται την "Μητέρα των Blues", Μά Ρέινι. 

Η δραματική ταινία εποχής βασίζεται σε ένα θεατρικό έργο του August Wilson (το υποψήφιο για Όσκαρ, Fences, είναι δικό του) και εξιστορεί τον αγώνα της χαρισματικής "Μητέρας των Μπλούζ", ενάντια στον λευκό παραγωγό της που έχει σκοπό να την ελέγξει. Ο χαρισματικός τρομπετίστας Levee (Boseman) έχει και αυτός τα δικά του όνειρα και φιλοδοξίες και μια μέρα στο στούντιο η ένταση μεταξύ τους ανεβαίνει επικίνδυνα στο Σικάγο του 1927. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο George C. Wolf του The Immortal Life of Henrietta Lacks σε διασκευή σεναρίου από τον Ruben Santiago-Hudson. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Glynn Turman, Colman Domingo, Taylor Paige, Michael PottsJonny Coyne, Jeremy ShamosDusan Brown, Joshua Harto. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ταινία είναι σε παραγωγή του Denzel Washington

Απολαύστε το trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω και ταξιδέψτε στην ζωντάνια των blues. 

"Η Θρυλική Μα Ρέινι" θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix και σε επιλεγμένες αίθουσες.