Για ένα stunt στη νέα ταινία του James Bond έριξαν πάνω από 31.000 λίτρα αναψυκτικού

Ούτε να ήταν χορηγός στο No Time To Die
19 Οκτωβρίου 2020 18:52
Για ένα stunt στη νέα ταινία του James Bond έριξαν πάνω από 31.000 λίτρα αναψυκτικού

Πριν από μερικές εβδομάδες επισημοποιήθηκε η εκ νέου καθυστέρηση της νέας ταινίας του James Bond, η οποία λόγω κορωνοϊού μεταφέρεται για το 2021. Ωστόσο, το cast και οι συντελεστές έδωσαν ένα νέο γύρο συνεντεύξεων μάλλον επειδή αυτό το press tour ήταν ήδη προγραμματισμένο από πριν. 

Έτσι το TotalFilm είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον επικεφαλής κασκαντέρ και όλων των επικίνδυνων σκηνών του No Time To Die, Lee Morrison, ο οποίος αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή για μια από τις παράτολμες σκηνές. Και θα αναρωτιέστε από τον τίτλο, μα που χρησιμοποιήθηκαν τόσες χιλιάδες λίτρα αναψυκτικού; Θυμάστε από τα trailers πως ο Daniel Craig κάνει ένα άλμα με την μηχανή του και προσγειώνεται σε ένα πλακόστρωτο στην Ιταλική Ματέρα; 

Από ότι φαίνεται το πλακόστρωτο είναι μια ιδιαίτερα γλιστερή επιφάνεια για να προσγειωθεί χωρίς παρατράγουδα μια μηχανή μετά από ένα τέτοιο άλμα και ο Morrison είχε τη φαεινή ιδέα να ρίξει πάνω από 8.400 γαλόνια (ή σχεδόν 32.000 λίτρα) κόκα-κόλα σε εκείνο το σημείο:

Ξοδέψαμε περίπου €60.000 ρίχνοντας κόκα-κόλα γύρω από όλη τη Matera. Ρίχναμε κόκα-κόλα όπου υπήρχε γλιστερή επιφάνεια για πάρα πολύ καιρό. 

Έτσι μπόρεσαν και έβγαλαν εις πέρας την απαιτητική από πλευράς κινδύνου σεκάνς, με χιλιάδες λίτρα αναψυκτικού. Από εκείνα τα facts που ακούγονται τρελά αλλά εκπλήσσει η ευστροφία του πώς λύνονται τέτοια προβλήματα σε ένα πλατό μιας παραγωγής εκατοντάδων εκατομμυρίων. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. Μαζί με τον Craig συμπρωταγωνιστούν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Léa Seydoux, Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma.

Το No Time To Die αναμένεται στις 2 Απριλίου του 2021