Το Soul θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Disney+ δωρεάν για τους συνδρομητές του

Διαφορετική προσέγγιση από αυτή που ακολούθησε στο Mulan
10 Οκτωβρίου 2020 13:01
Το Soul θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Disney+ δωρεάν για τους συνδρομητές του

Η πανδημία έχει αλλάξει για τα καλά τον τρόπο διανομής ταινιών και η Disney πρωτοπορεί στον τομέα αυτόν εκμεταλλευόμενη την streaming υπηρεσία της. Έτσι, μετά την επιτυχία που σημείωσε η Mulan στο Disney+ παρά την έξτρα χρέωση των $29.99, ακόμη μια άκρως αναμενόμενη παραγωγή της θα κάνει ντεμπούτο μέσα από εκεί. 

Ο λόγος για το Soul τη νέα πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar, η οποία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το Disney Plus ανήμερα των Χριστουγέννων και μάλιστα εντελώς δωρεάν για τους συνδρομητές του, χωρίς επιπλέον χρέωση. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που έλαβε η ταινία λόγω κορωνοϊού, με την πιο πρόσφατη να είχε προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου. 

Το Soul είναι σε σκηνοθεσία του Peter Docter, ο οποίος μας έχει χαρίσει τα αριστουργηματικά Up! (Ψηλά στον Αέρα) και "Inside Out" (Τα μυαλά που κουβαλάς). Μαζί με τον Mike Jones ανέλαβαν το σενάριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας, τις φωνές τους δανείζουν οι: Jamie Foxx, Tina Fey και ο ντράμερ Quest Love.

Το Soul θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 μέσω του Disney+ όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία, ενώ στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές θα προβληθεί μέσω των κινηματογράφων. 

qNYcwbEL-pg