Ο Chadwick Boseman βοήθησε τη συμπρωταγωνίστριά του δίνοντας μέρος του μισθού του

Η Sienna Miller αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία της στο πλατό του "21 Bridges"
29 Σεπτεμβρίου 2020 11:28
Ο Chadwick Boseman βοήθησε τη συμπρωταγωνίστριά του δίνοντας μέρος του μισθού του

Μια άγνωστη ιστορία για τον Chadwick Boseman αποκαλύφθηκε από την συμπρωταγωνίστριά του στο 21 Bridges, που δείχνει για πολλοστή φορά τη μεγαλοψυχία και τη συναδελφικότητα που τον διακατείχε. Ο λόγος για την Sienna Miller που παραχώρησε μια συνέντευξη στο Empire για το ειδικό αφιέρωμα στην ζωή του Boseman εντός και εκτός οθόνης. 

Εκεί μίλησε για την δυσθεώρητη υποστήριξη που έλαβε από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέμα που είχε προκύψει με την αμοιβή της για την ταινία. Ο Boseman, βλέποντας ότι το στούντιο παραγωγής αρνούνταν να της δώσει το ποσό που είχε ζητήσει, έκοψε μέρος του δικού του μισθού για να της το δώσει. 

"Ήταν μια ταινία με μεγάλο budget και ξέρω πως οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται την ανισότητα που υπάρχει στο Χόλιγουντ με τους μισθούς, αλλά είχα ζητήσει ένα ποσό που το στούντιο δεν το έφτανε. Και επειδή εκείνο τον καιρό δίσταζα να επιστρέψω στη δουλειά λόγω του ότι η κόρη μου ξεκινούσε το σχολείο και ήταν δύσκολη περίοδος, είπα ότι θα την κάνω εάν αποζημιωθώ αναλόγως. Ο Chadwick τελικά μου δώρισε ένα μέρος του μισθού του για να φτάσω το ποσό που είχα ζητήσει. Μου είπε πως αυτό ήταν και το ποσό που μου άξιζε να πάρω. 

Η πρωταγωνίστρια του 21 Bridges θυμήθηκε πως ότι έκανε ο Boseman το έκανε χωρίς ίχνος προβολής και να το κάνει για να φανεί υπεράνω:

'Ήταν το πιο ξαφνικό πράμα που μου έχει συμβεί γιατί κάτι τέτοια απλά δεν συμβαίνουν. Μου ήταν αδιανόητο να φανταστώ έναν άλλον άνδρα σε αυτήν την πόλη (Λος Άντζελες) να συμπεριφέρεται τόσο γενναιόδωρα και με αλληλοσεβασμό. Στον απόηχο όλων αυτών, έχω μοιραστεί την ιστορία και με άλλους άνδρες ηθοποιούς και φίλους μου και όλοι συνήθως δεν έχουν να πουν τίποτα και κάθονται και σκέφτονται γενικότερα το θέμα. "

H Miller αποκάλυψε επίσης πως ο Boseman έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στο να την προσλάβουν αλλά και στο να αποκτήσει δικαιώματα παραγωγού πλάι στους Joe και Anthony Russo.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ένα ειδικό εικαστικό προς τιμήν του Boseman στην Disneyland.