Black Panther 2: Η μετάφραση του tribute στον Chadwick Boseman αποκαλύπτεται

Ο συγκινητικός φόρος τιμής στον χαμένο ηθοποιό
25 Ιουλίου 2022 23:13
Black Panther 2: Η μετάφραση του tribute στον Chadwick Boseman αποκαλύπτεται

Το πρώτο trailer του Black Panther 2 κυκλοφόρησε εν μέσω της SDCC 2022 και γέμισε με δάκρυα συγκίνησης τους fans του ήρωα και της Marvel γενικότερα. 

Ήταν άλλωστε ένα αρκετά έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο trailer που επιβεβαίωνε τον χαμό του T'Challa του Chadwick Boseman. Ο λατρεμένος ηθοποιός άλλωστε έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τον Αύγουστο του 2020 αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο MCU. 

Το trailer του Black Panther: Wakanda Forever φροντίζει να τιμήσει τη μνήμη του καθώς δείχνει σκηνές μάλλον από την κηδεία του T'Challa, όμως στο σημείο όπου φαίνεται ένα ζωγραφιστό μνημείο του Boseman ακούγεται να τραγουδούν κάτι. Στη γλώσσα της Wakanda, κρύβεται ο πραγματικός φόρος τιμής του trailer και η μετάφρασή της αποκαλύφθηκε από την Hanna Beachler, production designer της ταινίας. Αυτή λέει χαρακτηριστικά: 

O βασιλιάς ζει... και ο πάνθηρας ζει μέσα μας για πάντα. 

Τη σκηνοθεσία του Wakanda Forever έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Ryan Coogler, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την πρώτη ταινία, ενώ είναι επίσης γνωστός για το Creed, το Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Παράλληλα, το καστ θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.