Παραλίγο να τα παρατήσει όλα ο σκηνοθέτης του Black Panther 2, Ryan Coogler  

Ο χαμός του Chadwick Boseman τον έφερε σε οριακό σημείο όπως εκμυστηρεύεται

Παραλίγο να τα παρατήσει όλα ο σκηνοθέτης του Black Panther 2, Ryan Coogler

Ο απρόσμενος θάνατος του Chadwick Boseman δεν συγκλόνισε μόνο τους fans, τη Marvel Studios και το MCU, αλλά και τον συνεργάτη του, Ryan Coogler. Ο σκηνοθέτης της ταινίας άλλωστε κλήθηκε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να βρει έναν τρόπο να προχωρήσει το franchise χωρίς τον T'Challa του Boseman για το sequel, με τίτλο "Black Panther: Wakanda Forever". 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Ryan Coogler αποκαλύπτει ότι ο χαμός του φίλου του τον έφερε σε οριακό σημείο, τόσο που σκέφτηκε να αποχωρήσει εντελώς από το χώρο του θεάματος και της σκηνοθεσίας. 

Έφτασα σε ένα σημείο που έλεγα, 'Αποχωρώ από αυτή τη δουλειά'. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κάνω άλλη μια ταινία. Πόσο μάλλον άλλη μια ταινία Black Panther, γιατί με πλήγωσε πολύ. Έλεγα, 'Φίλε, πώς θα μπορούσα να ανοίξω τον εαυτό μου για να νιώσω ξανά έτσι;'.

Ωστόσο, ύστερα από πολλή και βαθιά σκέψη, και θυμούμενος τις τελευταίες του συζητήσεις με τον Chadwick, ο Coogler συνειδητοποίησε ότι η σωστή απόφαση θα ήταν να συνέχιζε να διηγείται τις ιστορίες του μέσα από τις ταινίες: "Σκεφτόμουν πολλές από τις συζητήσεις που είχαμε, προς το τέλος της ζωής του, όπως συνειδητοποίησα. Αποφάσισα ότι ήταν πιο λογικό να συνεχίσω".

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ροη ειδησεων