Chadwick Boseman: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του στην πρεμιέρα του Black Panther 2 (ΦΩΤΟ)

Letitia Wright και Ryan Coogler τίμησαν τον αείμνηστο Boseman με τις στυλιστικές τους επιλογές
27 Οκτωβρίου 2022 18:15
Chadwick Boseman: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του στην πρεμιέρα του Black Panther 2 (ΦΩΤΟ)

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Black Panther: Wakanda Forever διεξήχθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (Τετάρτη βράδυ για τις ΗΠΑ) και οι αστέρες της ταινίας έλαμψαν φυσικά, δίνοντας το παρόν με τις ενδυμασίες τους στο καθιερωμένο κόκκινο χαλί. 

Δύο συγκεκριμένες παρουσίες έκλεψαν την παράσταση με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, καθώς έτσι τίμησαν τη μνήμη του μακαρίτη Chadwick Boseman, που απεβίωσε τον Αύγουστο του 2020 και η sequel ταινία είναι εξ'ολοκλήρου αφιερωμένη σε αυτόν. 

Αρχικά, η μία εκ των πρωταγωνιστών, η Letitia Wright φόρεσε ένα κοστούμι παρόμοιο με αυτό που φόρεσε ο Chadwick Boseman στο κόκκινο χαλί των Oscars το 2018, όταν το Black Panther ήταν υποψήφιο στην κατηγορία "Καλύτερη Ταινία". Ακόμη ο σκηνοθέτης του "Wakanda Forever", Ryan Coogler φόρεσε ένα κολιέ με την φωτογραφία του Boseman. 

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα: 

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022.