Το Borat 2 δε θα μπορούσε να έχει πιο γελοίο και τεράστιο τίτλο

Θα το τερματίσει ο Sacha Baron Cohen και πάλι
28 Σεπτεμβρίου 2020 21:18
Το Borat 2 δε θα μπορούσε να έχει πιο γελοίο και τεράστιο τίτλο

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε πως ο Sacha Baron Cohen γύρισε κάτω από άκρα μυστικότητα το sequel του Borat, εν μέσω του lockdown, το οποίο μάλιστα σκοπεύει να το κυκλοφορήσει πιο σύντομα από ότι νομίζουμε. Αυτό δεν είναι το κυρίως θέμα μας όμως, καθώς θα ασχοληθούμε με τον επίσημο τίτλο του Borat 2 που τερματίζει αυτόν με τον οποίο κυκλοφόρησε ο προκάτοχός του. 

Μπορεί όλοι να αναφερόμαστε σε αυτό ως σκέτο "Borat" όμως ο επίσημος τίτλος του ήταν "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan". Επειδή όμως το sequel έπρεπε να καταχωρηθεί στο site της Writer's Guild of America μάθαμε τον τίτλο, πριν αυτός αφαιρεθεί κακήν κακώς, ο οποίος είναι Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan

Και φυσικά θα έπρεπε να είναι πιο γελοίος, μεγαλύτερος και αιχμηρός από τον προκάτοχό του. Αν και οι πληροφορίες για το τι θα δούμε στο Borat 2 είναι φειδωλές, λέγεται πως ήδη ο Cohen έχει ήδη προβάλλει στον ειδικό τύπο την ταινία. 

Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε ποιους ακόμη θα περιλούσει με το βιτριολικό του χιούμορ και τον αφελή χαρακτήρα του διασημότερου δημοσιογράφου του Καζακστάν, όταν βγει η νέα του περιπέτεια.