Νέο trailer για το The Trial of the Chicago 7 του Netflix που θέλει να είναι στα Oscars  

Ο Aaron Sorkin ξετυλίγει ένα συγκλονιστικό πολιτικό δράμα από την ιστορία των ΗΠΑ

Νέο trailer για το The Trial of the Chicago 7 του Netflix που θέλει να είναι στα Oscars

Το Netflix κυκλοφόρησε το νεότερο και επίσημο trailer του The Trial of the Chicago 7, που αποτελεί τη νέα κινηματογραφική προσπάθεια του Aaron Sorkin στην σκηνοθετική καρέκλα. Στο παρελθόν έχει βραβευτεί ή ήταν υποψήφιος για Όσκαρ χάρη στην κοφτερή του γραφή για τα σενάρια των  The Social Network, Steve Jobs και Moneyball.

Αυτή τη φορά ο Sorkin καταπιάνεται με ένα θέμα που συγκλόνισε την αμερικάνικη κοινή γνώμη και όλον τον κόσμο τη δεκαετία του '60 και φυσικά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Βασίζεται στα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το 1968 στο πλαίσιο ενός συνεδρίου των Δημοκρατικών. Εκεί όπου μια κατά τα άλλα ειρηνική διαδήλωση πλησίον των ομιλιών μετατράπηκε σε μια από τις βιαιότερες συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας, σε σημείο που ενεπλάκει και η Εθνοφρουρά. Οι διοργανωτές της διαδήλωσης, Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tommy Hayden και Bobby Seale κατηγορήθηκαν για συνομωσία με πρόθεση υποκινούμενων ταραχών και αποτελεί μια από τις πιο φημισμένες δίκες στην αμερικάνικη ιστορία. 

Να αρχίσουμε να απαριθμούμε τους εξαιρετικούς ηθοποιούς που απαρτίζουν το cast και είναι οι: Sacha Baron Cohen, Michael Keaton, Joseph Gordon-LevittAlex Sharp, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Jeremy Strong και Yahya Abdul-Mateen II

Αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα του Sorkin να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο της ταινίας του, μετά το Molly's Game

Το " Η Δική των 7 του Σικάγου" όπως θα προβληθεί στο ελληνικό Netflix, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 16 Οκτωβρίου του 2020.

Ροη ειδησεων