Το tweet του Chadwick Boseman για τον θάνατό του "έσπασε" το Twitter

Έγινε το tweet με τα περισσότερα likes στην ιστορία του κοινωνικού δικτύου
30 Αυγούστου 2020 14:01
Το tweet του Chadwick Boseman για τον θάνατό του "έσπασε" το Twitter

Ο θάνατος του Chadwick Boseman σε ηλικία 43 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου συγκλόνισε τον κόσμο που τον έμαθε ως τον δικό του μοντέρνο ήρωα, υποδυόμενος τον Black Panther στις ταινίες της Marvel. Εκατομμύρια κόσμος, προσωπικότητες, ηθοποιοί, αθλητές και πολιτικοί είπαν το τελευταίο αντίο τους μέσα από τα social media στον ηθοποιό. 

Η ανακοίνωση του χαμού του που έγινε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγινε viral σε μερικά δευτερόλεπτα και η επιβεβαίωση της οικείας του, πως ο ηθοποιός έχασε την τετραετή του μάχη με τον καρκίνο, "έσπασε" το κοινωνικό δίκτυο. 

Όπως ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες το ίδιο το Twitter, η ανάρτηση του λογαριασμού του Boseman με την ασπρόμαυρη φωτογραφία έγινε το tweet με τα περισσότερα likes στην ιστορία:

Κατά την ώρα γραφής του άρθρου, το tweet μετράει περισσότερα από 6.8 εκατομμύρια likes και πάνω από 3 εκατομμύρια retweets και σχόλια.

Το tweet που μέχρι πρότινος κρατούσε αυτό το ρεκόρ ήταν όταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, μοιράστηκε ένα απόφθεγμα του Nelson Mandela. 

Ο Obama ήταν ένας από τους εκατοντάδες πολιτικούς που αποχαιρέτησαν δημόσια τον 43χρονο ηθοποιό.