Ο LeBron James παρουσίασε τις νέες φανέλες του Space Jam 2 και δίχασαν το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μικρό “sneak peak” από την επερχόμενη ταινία
18 Αυγούστου 2020 11:25
Ο LeBron James παρουσίασε τις νέες φανέλες του Space Jam 2 και δίχασαν το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Space Jam κυκλοφόρησε το 1996, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, καθώς αφορούσε το λατρεμένο άθλημα μπάσκετ σε ένα επικό πάντρεμα με τα Looney Tunes, χαρίζοντάς μας μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο. Πρόσφατα είχαμε μάθει τον τίτλο του εν λόγω φίλμ, ο οποίος θα είναι “Space Jam: A New Legacy” και θα έρθει με την υπογραφή του Malcolm D. Lee και πρωταγωνιστή τον LeBron James.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα μικρής διάρκειας βίντεο από την ταινία που μας δίνει μια πρώτη ματιά από τις φανέλες των “Tune Squads”, οι οποίες δίχασαν το κοινό. Σε αυτές βλέπουμε το λογότυπο των Looney Tunes, το οποίο εμφανίστηκε επίσης στην αρχική φανέλα, ενώ τα γράμματα του “Tune Squad” έρχονται με πιο cartoon αισθητική από τη φανέλα της αρχικής ταινίας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι απόψεις για τις νέες φανέλες διίστανται όσον αφορά την αισθητική και τον χρωματισμό της, ενώ άλλοι fans ζητούσαν την αλλαγή της.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο sequel πέρα από τον διάσημο μπασκετμπολίστα LeBron James, θα πρωταγωνιστήσουν και οι Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba και Cassandra Starr. Το Space Jam: A New Legacy αναμένεται να έρθει τον Ιούλιο του 2021, με σεναριογράφους τους Justin Lin, Willie Ebersol, Andrew Dode και Alfredo Botello.