Οι Tom Hanks και Robert Zemeckis ξανά μαζί για τον νέο "Πινόκιο" της Disney

Θα παίξει τον Geppetto στη live-action εκδοχή του παραμυθιού
06 Αυγούστου 2020 10:44
Οι Tom Hanks και Robert Zemeckis ξανά μαζί για τον νέο "Πινόκιο" της Disney

Μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά του "Πινόκιο" έρχεται αυτή τη φορά δια χειρός της Disney, συνεχίζοντας τα live action remakes των κλασικών animated ταινιών της. Μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline μαθαίνουμε πως ο Tom Hanks θα συνεργαστεί ξανά με τον Robert Zemeckis για το "Pinocchio" της Disney, καθώς θα υποδυθεί τον Geppetto.

Το δίδυμο αυτό σκηνοθέτη/πρωταγωνιστή να σας θυμίσουμε ότι μας έχει χαρίσει τα βραβευμένα με Όσκαρ, "Forrest Gump" το 1994, τον "Ναυαγό" (Cast Away) το 2000 και το "Πολικό Εξπρές" (The Polar Express) το 2004. 

Μάλιστα, πίσω στο 2018 όποτε και ακούσαμε πρώτη φορά για το project, φημολογούνταν από τότε πως ο Tom Hanks θα παίξει αυτόν τον ρόλο. Το νέο φιλμ του Πινόκιο έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα από live-action remakes όπως τα "Aladdin, "The Lion King", "Dumbo" και "Beauty and the Beast". 

Τα τελευταία χρόνια η ιστορία του Πινόκιο έχει μεταφερθεί με πολλές παραλλαγές όπως το φιλμ του 2002 με τον Roberto Benigni στον ομώνυμο ρόλο, πιο πρόσφατα με το Pinocchio (2019) με τον Benigni όμως στο ρόλο του μαστρό-Τζεπέτο αλλά και το επερχόμενο animated stop-motion φιλμ "Pinocchio" δια χειρός Guillermo Del Toro