Επιτέλους, τα γυρίσματα της ταινίας "Uncharted" ξεκίνησαν με τον Tom Holland (ΕΙΚΟΝΑ)

"Day One"
15 Ιουλίου 2020 15:04
Επιτέλους, τα γυρίσματα της ταινίας "Uncharted" ξεκίνησαν με τον Tom Holland (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά από μπόλικες τρικυμίες, αποχωρήσεις συντελεστών και διάφορα προβλήματα στην προπαραγωγή, επιτέλους, η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted έκανε ποδαρικό στο πλατό της. Ο Tom Holland, που θα υποδύεται τον νεαρό Nathan Drake, φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από το Instagram του πώς από σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας, βγάζοντας μια φωτογραφία με την καρέκλα του και το όνομα "Nate". 

Μάλιστα, στη λεζάντα o 24χρονος ηθοποιός έγραψε: "Day one #Uncharted":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on Jul 15, 2020 at 12:59am PDT

Πρόσφατα, ο γκαφατζής Holland υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, χαρίζοντας ένα απίθανο στιγμιότυπο. 

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Travis Knight των "Bumblebee" και "Kubo and the Two Strings" ήταν ο έκτος κατά σειρά σκηνοθέτης που αποχώρησε από το project, λόγω του ότι υπήρχαν επιπλοκές με το πρόγραμμα του Holland και τις υποχρεώσεις του στο MCU. Την θέση του ανέλαβε ο Ruben Fleischer που έγινε γνωστός για τη σκηνοθεσία του Venom της Sony Pictures. 

Από τότε που άρχισαν να σταθεροποιούνται τα πράγματα για το ταλαιπωρημένο project, μάθαμε πως ο Mark Wahlberg τελικά θα υποδυθεί τον μέντορα του Nate, Victor "Sully" Sullivan, η Tati Gabrielle την Elena Fisher, η Sophia Ali την Chloe Frazer και ο Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED αναμένεται πλέον να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 2021.