Το Soul της Pixar έχει τη μουσική στη καρδιά του στο νέο trailer

Το Νοέμβριο το νέο δημιούργημα του Peter Docter του "Ψηλά στον Αέρα"
28 Ιουνίου 2020 14:47
Το Soul της Pixar έχει τη μουσική στη καρδιά του στο νέο trailer

Το Soul είναι η νέα πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar που σε περίπτωση δεν το γνωρίζετε τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Peter Docter, ο οποίος μας έχει χαρίσει τα αριστουργηματικά Up! (Ψηλά στον Αέρα) και "Inside Out" (Τα μυαλά που κουβαλάς). Ωστόσο, εκτός από σκηνοθέτης, ο Docter έχει βοηθήσει αρκετά και στο σενάριο μαζί με τον Mike Jones, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, μεταξύ άλλων, τις φωνές τους δανείζουν οι Jamie Foxx, Tina Fey και Quest Love.

Μετά την αναβολή του φιλμ λόγω πανδημίας, πλέον γνωρίζουμε ότι θα καταφθάσει το Νοέμβριο. Η ιστορία του Soul θα εστιάζει στον πρωταγωνιστή της ταινίας, Joe Gardner, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει τρανός στον κόσμο της jazz. Μετά την πρώτη μεγάλη επαγγελματική συναυλία του, πέφτει τυχαία σε ένα φρεάτιο και μυστηριωδώς καταλήγει σε έναν κόσμο γεμάτο ψυχές.

Το νέο σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει νέα πλάνα από το τι επρόκειτο να ακολουθήσει σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια, ενώ όντας ένα μιούζικαλ, η μουσική βρίσκεται στην...ψυχή της ταινίας.

Το Soul αναμένεται να καταφθάσει στις 20 Νοεμβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: