"Τούμπανο" έγινε ο Jamie Foxx για να παίξει τον Mike Tyson στη νέα του ταινία (ΕΙΚΟΝΑ)

Μοιράστηκε φωτογραφίες της μεταμόρφωσής του στο Instagram
21 Ιουνίου 2020 12:06
"Τούμπανο" έγινε ο Jamie Foxx για να παίξει τον Mike Tyson στη νέα του ταινία (ΕΙΚΟΝΑ)

Μια φορά και έναν καιρό ο Martin Scorsese είχε ακουστεί ότι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας για τη ζωή του Mike Tyson, μιας και το project αυτό βρίσκεται στα σκαριά από το μακρινό 2009. Έπειτα το 2017, ο Jamie Foxx είχε επιβεβαιώσει πως ο οσκαρικός σκηνοθέτης των "The Irishman" και "Taxi Driver" θα σκηνοθετούσε το εν λόγω φιλμ.

Έκτοτε όμως, δεν ακούστηκε ποτέ ξανά κάτι από επίσημα χείλη, κάνοντας έτσι το ενδεχόμενο αυτό πλέον να φαντάζει απίθανο, ιδιαίτερα όταν έχει ανακοινωθεί πως η επόμενή του ταινία θα είναι το "Killers of the Flower Moon" με τον Leonardo DiCaprio.

Ωστόσο, το project συνεχίζεται και ο Jamie Foxx μπήκε στο γυμναστήριο για να μεταμορφωθεί στον Mike Tyson, καθώς θα τον υποδυθεί στο βιογραφικό φιλμ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρόοδο που έκανε εδώ και μερικούς μήνες και όπως θα δείτε έγινε...τούμπανο για τον ρόλο, με σκοπό να φτάσει τη φυσική κατάσταση του Tyson στα νιάτα του. 

Όπως ο ίδιος του αναφέρει στο post, έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά είναι αποφασισμένος να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Πρόκειται άλλωστε για έναν ρόλο που είχε απωθημενο ο Foxx εδώ και πάνω από μια δεκαετία και μάλλον τα πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά για να ξεκινήσει η παραγωγή του. 

Tags: