Η Eurovision ταινία του Netflix με ελληνική μεταγλώττιση - Δείτε το εξελληνισμένο trailer

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο ρόλο του Will Ferrell
11 Ιουνίου 2020 21:15
Η Eurovision ταινία του Netflix με ελληνική μεταγλώττιση - Δείτε το εξελληνισμένο trailer

Μερικές ώρες μετά την προβολή του επίσημου νέου trailer του Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, ήρθαν ευχάριστα νέα για τους Έλληνες fans του διαγωνισμού -και όχι μόνο. Μέσα από την ανεπίσημη fanpage του Netflix Greece έγινε γνωστό πως η ταινία με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και Rachel McAdams θα έρθει με ελληνική μεταγλώττιση και μάλιστα με πασίγνωστους ηθοποιούς που έχετε λατρέψει στην τηλεόραση. 

Ίσως το πιο αναγνωρίσιμο όνομα είναι αυτό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, γνωστού και ως "Φατσέα" από το Καφέ της Χαράς, ο οποίος θα υποδυθεί τον Lars του Will Ferrell, με την Τάνια Παλαιολόγου να δανείζει τη φωνή της στην Rachel McAdams, τον Αντώνη Λουδάρο στο ρόλο του Olafur Olafsson και τον Δημήτρη Μακαλιά στον ρόλο του εκφωνητή Graham Norton. 

 

Έτσι, οι έλληνες χρήστες του Netflix θα μπορούν να απολαύσουν στη γλώσσα τους μια μεγάλη παραγωγή της υπηρεσίας που έχει άλλωστε τη δική fanbase εδώ και δεκαετίες. Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον, ιδιαίτερα με τη δημοφιλία της υπηρεσίας στην Ελλάδα να έχει ανέβει κατακόρυφα. Μάλιστα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer της ταινίας με την ελληνική μεταγλώττιση παρακάτω.

Ο "Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision: Η Ιστορία των Fire Saga" θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο ελληνικό Netflix στις 26 Ιουνίου.