Το νέο Evil Dead είναι γεγονός με νέο σκηνοθέτη – Δεν επιστρέφει τελικά ο Bruce Campbell

Ο “Ash” μιλάει για το επερχόμενο project
09 Ιουνίου 2020 08:15
Το νέο Evil Dead είναι γεγονός με νέο σκηνοθέτη – Δεν επιστρέφει τελικά ο Bruce Campbell

Στις αρχές του 2020 σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι μάλλον η Evil Dead ταινία είναι στα σκαριά. Ο Sam Raimi είχε δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, μόνο αν ο Bruce Campbell επέστρεφε στο ρόλο του “Ash”. Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση σχετικά με το Evil Dead 4 και όπως όλα δείχνουν θα δούμε γυναίκα πρωταγωνίστρια και νέο σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τον Bruce Campbell που μίλησε στο Empire, γνωστοποίησε ότι το Evil Dead 4 πράγματι βρίσκεται στην παραγωγή με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Lee Cronin. Ωστόσο, εκείνος μαζί με τον Sam Raimi θα δουλέψουν ως παραγωγοί. Στο νέο φιλμ, θα δούμε γυναίκα πρωταγωνίστρια και όχι τον “Ash” με τον Campbell να υπόσχεται ότι θα είναι μια πολύ δυναμική είσοδο στο franchise.

Από εδώ και πέρα πρέπει οι ταινίες να «σταθούν» από μόνες τους. Θέλουμε το franchise να συνεχιστεί. Οι ήρωες και οι ηρωίδες μας είναι απλά κανονικοί άνθρωποι. Αυτό θα συνεχίσουμε.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Campbell και ο Raimi συνεργάστηκαν στο Evil Dead, στο Evil Dead 2 και στο Army of Darkness. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.