Ο Woody Harrelson είναι η νέα προσθήκη της action κωμωδίας ‘The Man From Toronto’

Ο σταρ του ‘True Detective’ θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Kevin Hart
12 Μαρτίου 2020 07:14
Ο Woody Harrelson είναι η νέα προσθήκη της action κωμωδίας ‘The Man From Toronto’

Σύμφωνα κα με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Zombieland movies) υπέγραψε για την συμμετοχή του στην επερχόμενη κωμωδία δράσης The Man From Toronto του Patrick Hughes (Hitman’s Bodyguard, Red Hill, The Hitman’s Wife’s Bodyguard).

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του True Detective θα αντικαταστήσει τον Jason Statham έπειτα από την αποχώρησή του από το φιλμ. Έτσι, θα παίξει μαζί με τον Kevin Hart. Το σενάριο εδώ θα επιμεληθεί ο Robbie Fox (Playing for Keeps).

Η πλοκή εστιάζει σε μία απίστευτη σύγχυση που γίνεται μέσω Airbnb, όταν μπερδεύονται οι ταυτότητες του πιο σκληροπυρηνικό εκτελεστή του πλανήτη, γνωστού και ως “Ο Άνθρωπος από το Τορόντο”, και ενός πολύ άτυχου Νεοϋορκέζου τύπου που θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, με επεισοδιακές παρεξηγήσεις να ακολουθούν ύστερα από αυτό.

Τα γυρίσματα του The Man From Toronto ξεκινούν σε έναν μήνα περίπου, ενώ το έργο θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου του 2020.