Στο ‘Irresistible’ οι Steve Carell και Rose Byrne είναι σε αμείλικτη πολιτική κόντρα (ΑΦΙΣΑ)

Και ο θρίαμβος έχει γίνει για τον καθένα τους προσωπικό στοίχημα
03 Μαρτίου 2020 15:10
Στο ‘Irresistible’ οι Steve Carell και Rose Byrne είναι σε αμείλικτη πολιτική κόντρα (ΑΦΙΣΑ)

Κυκλοφόρησε αφίσα για την επερχόμενη πολιτική κωμωδία Irresistible το σενάριο και την σκηνοθεσία της οποίας επιμελήθηκε ο Jon Stewart, με τον Steve Carell να πρωταγωνιστεί εδώ.

Η υπόθεση αφορά τον ‘Gary’ (Steve Carell), έναν σχεδιαστή πολιτικής στρατηγικής του Δημοκρατικού κόμματος ο οποίος δουλεύει πάνω στην καμπάνια για την εκλογή ενός βετεράνου στρατιωτικού (Chris Cooper) στη θέση του δημάρχου μίας επαρχιακής, συντηρητικής πόλης του Wisconsin. Ο ‘Gary’ βλέπει τον υποψήφιο αυτόν να προασπίζεται τα δικαιώματα όσων η εργασία είναι αδήλωτη. Έτσι, ο ήρωας εκμεταλλεύεται για το κόμμα του την συγκεκριμένη περίπτωση για να εξασφαλίσει μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην ενδοχώρα. Εντούτοις, οι Ρεπουμπλικάνοι δεν σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα και θα αποπειραθούν να ανατρέψουν τα πλάνα του ‘Gary’, στέλνοντάς του μία ευφυέστατη αντίπαλο, και ομόλογό του, την ‘Faith’ (Rose Byrne). Οι δυο τους αναμένεται να κονταροχτυπηθούν γερά και σε προσωπικό επίπεδο.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Chris Cooper, Topher Grace, Natasha Lyonne, Mackenzie Davis, C.J. Wilson και ο Will Sasso.

Το Irresistible θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις Η.Π.Α. από τις 29 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: