Στο ‘Ride Like a Girl’ η Teresa Palmer βάζει έναν στόχο που της δίνει φτερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το αφήγημα της αθλήτριας ιππασίας, Michelle Payne, καταφτάνει στο σινεμά
25 Φεβρουαρίου 2020 19:27
Στο ‘Ride Like a Girl’ η Teresa Palmer βάζει έναν στόχο που της δίνει φτερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα Ride Like a Girl της Rachel Griffiths, το σενάριο του οποίου επιμελήθηκαν οι Andrew Knight και Elise McCredie, ενώ εν προκειμένω του cast ηγούνται η Teresa Palmer και ο Sam Neill.

Η πλοκή βασίζεται σε πραγματικά τεκταινόμενα που σχετίζονται με την Michelle Payne (Palmer), την πρώτη γυναίκα-αθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο του νικητή κερδίζοντας το Melbourne Cup σε αγώνες ιππασίας το 2015. Το φιλμ ανατρέχει στην προϊστορία της εν λόγω φυσιογνωμίας που από παιδί επιθυμούσε να λάβει μέρος και να διαπρέψει στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η ηρωίδα άφησε το σχολείο στα 15 της χρόνια για να κυνηγήσει το όνειρό της αυτό. Παρά το σοβαρό ατύχημα που είχε και μετά από μία τεράστια δοκιμασία για την οικογένειά της κατορθώνει να γευτεί τον θρίαμβο, με την στήριξη του πατέρα της, Paddy (Neill), και του αδερφού της, Stevie.

Στο Ride Like a Girl παίζουν επίσης οι: Brooke Satchwell, Sullivan Stapleton, Magda Szubanski, Zara Zoe, Sophia Forrest και ο Shane Bourne.