Οι Christoph Waltz και Guy Pearce δίνουν τα χέρια στην κωμωδία φαντασίας ‘The Portable Door’

Με την εταιρεία παραγωγής του ‘Muppets’ να είναι πίσω από το project
24 Φεβρουαρίου 2020 18:17
Οι Christoph Waltz και Guy Pearce δίνουν τα χέρια στην κωμωδία φαντασίας ‘The Portable Door’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η εταιρεία παραγωγής του Muppets, η The Jim Henson Company αναμένεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το The Portable Door, αντλώντας υλικό από το πρώτο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης λογοτεχνικής σειράς φαντασίας και περιπέτειας “J.W. Wells & Co” του Tom Holt, με τον νικητή Χρυσού Αγαλματιδίου, Christoph Waltz και τον βραβευμένο με Emmy, Guy Pearce να επιστρατεύονται ως πρωταγωνιστές δίπλα στον Patrick Gibson (The OA, Tolkien).

Μετά το αρχικό μυθιστόρημα που βγήκε το 2003, ακολούθησαν άλλα έξι, τα εξής: “In Your Dreams” (2004), “Earth, Air, Fire and Custard” (2005), “You Don’t Have to Be Evil to Work Here, But It Helps” (2006), “The Better Mousetrap” (2008), “May Contain Traces of Magic” (2009), και το “Life, Liberty and the Pursuit of Sausages” (2011).

Με βάση και την επίσημη σύνοψη το project αυτό εστιάζει στον «‘Paul Carpenter’ ο οποίος ξεκινά μία νέα δουλειά κάτι που παραείναι από μόνο του αγχωτικό (και ειδικά αν δεν θέλεις να κάνεις καμία ιδιαίτερα!), αλλά όταν εκείνος φτάνει στο γραφείο του J. W. Wells ούτε που διανοείται τί μπελάδες τον περιμένουν στο μαγαζί αυτό! Πρόκειται να ανακαλύψει ότι η φαινομενικά αξιοσέβαστη επιχείρηση που του πληρώνει τον μισθό είναι στην πραγματικότητα ένα προκάλυμμα για μια απίστευτα κακόβουλη οργάνωση με πανίσχυρα περίεργη ατζέντα στον κόσμο της μαγείας. Φαίνεται ότι κατά το ήμισυ του χρόνου τους οι εργοδότες του απουσιάζουν μακριά με νεράιδες. Αλλά τα πράγματα δεν είναι, έτσι ακριβώς βέβαια ... Αφού λείπουν μακριά με ξωτικά!».

Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Jeffrey Walker, με τον Leon Ford να επιμελείται το σενάριο. Ο Waltz, θα ερμηνεύσει τον ‘πανούργο’, διευθύνων σύμβουλο ‘Humphrey Wells’ , ο Pearce το αλλαζόμορφο γκόμπλιν ‘Dennis Tanner’ και ο Gibson τον βασικό ήρωα ‘Paul Carpenter’.

Πίσω από την παραγωγή του The Portable Door θα βρίσκεται επιπλέον και η Archlight Films.