Νέο trailer για το No Time To Die με τον Daniel Craig στην τελευταία του αποστολή

Θα είναι αυτή που θα αλλάξει τα πάντα;
03 Σεπτεμβρίου 2020 15:19
Νέο trailer για το No Time To Die με τον Daniel Craig στην τελευταία του αποστολή

Η MGM ξεκινάει και πάλι την μάρκετινγκ καμπάνια για τη 25η ταινία του James Bond, μιας και το φιλμ -πέραν των δεκάδων προβλημάτων και αναποδιών που συνάντησε στην παραγωγή- έλαβε ένα σωρό καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Έτσι, ιδού το ολοκαίνουργιο trailer του No Time To Die το οποίο είναι πιο πιστό στο κλασικό ύφος των παλιών ταινιών του franchise από όλα, γεμάτο με καταιγιστικές σεκάνς, τον μεγάλο κακό να σπέρνει τον φόβο, κορίτσια του Bond και τον ίδιο τον 007 να κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για να σώσει τον κόσμο. 

Το trailer θέλει να ανεβάσει το hype με την ατάκα "Ξεκινάει η αποστολή που θα αλλάξει τα πάντα" και μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον του franchise στην επόμενη στροφή μιας και είναι γνωστό πώς αυτή είναι η τελευταία παράσταση/αποστολή του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. 

Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Lea SeydouxChristoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma, μια πράκτορα της CIA, αλλά φυσικά του Rami Malek που θα ενσαρκώσει τον μεγάλο κακό της ταινίας.

Αυτό είναι το ολόφρεσκο poster της ταινίας:

To No Time To Die είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου