Το Run είναι το νέο θρίλερ της Lionsgate που θα σας κάνει να φοβάστε ακόμα και τη μητέρα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν μπορείς να αποδράσεις από την αγάπη της μάνας"
21 Φεβρουαρίου 2020 13:19
Το Run είναι το νέο θρίλερ της Lionsgate που θα σας κάνει να φοβάστε ακόμα και τη μητέρα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το επερχόμενο θρίλερ μυστηρίου Run. Το φιλμ υπογράφουν και σκηνοθετούν οι Aneesh Chaganty και Sev Ohanian, οι οποίοι είχαν δουλέψει στο παρελθόν στο Searching. Η βραβευμένη με Golden Globe, Sarah Paulson, είναι η πρωταγωνίστρια του έργου μαζί με την Kiera Allen που υποδύεται την κόρη της.

Η υπόθεση θέλει την Diane (Sarah Paulson) να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Chloe (Kiera Allen), ενώ από μικρή την έχει στην απόλυτη απομόνωση, κρατώντας πολλά μυστικά. Η Cloe, η οποία είναι άτομο με αναπηρία, υποψιάζεται πως η μητέρα της κάτι κρύβει και αρχίζει να στρέφεται εναντίον της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τρέξει και να φύγει μακριά από το ίδιο της το σπίτι και τον εφιάλτη που την στοιχειώνει. Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Onalee Ames, Pat Healy, Carter Heintz, Clark Webster, Conan Hodgkinson, Erik Athavale και Bradley Sawatzky.

Το Run αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαΐου του 2020. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.