Ο Brad Pitt μόλις απέκτησε το δεύτερο Όσκαρ στην καριέρα του

Χάρη στην υποκριτική του στο Once Upon a Time... In Hollywood
10 Φεβρουαρίου 2020 03:35
Ο Brad Pitt μόλις απέκτησε το δεύτερο Όσκαρ στην καριέρα του

Η 92η τελετή των Oscars ξεκίνησε γεμάτη λάμψη και τους αστέρες του Χόλιγουντ να απολαμβάνουν το λαμπρό σόου που λαμβάνει χώρα στο Dolby Theater του Λος Άντζελες. Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε το πρώτο βραβείο για την υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού ρόλου (ACTOR IN A SUPPORTING ROLE). Οι υποψήφιοι ήταν οι Brad Pitt (Once upon a Time...in Hollywood), Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood), Anthony Hopkins (The Two Popes), Al Pacino (The Irishman) και Joe Pesci (The Irishman).

Το βραβείο, λοιπόν, κέρδισε ο Brad Pitt. Κάτι που ίσως να μην γνωρίζετε είναι πως πρόκειται για το δεύτερο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας του. Φανερά συγκινημένος από το αποτέλεσμα, ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε τον συν-πρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio, τον δημιουργό και 'μυαλό' της ταινίας Quentin Tarantino, καθώς και όλους τους κασκαντέρ, αλλά και το crew που δούλεψαν μαζί και κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην επίσημη Facebook σελίδα του Once Upon a Time... In Hollywood: