Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Henry Golding στο ‘Snake Eyes’

Εν όψει των γενεθλίων του ο σταρ του ‘Crazy Rich Asians’ έκανε τα αποκαλυπτήρια
06 Φεβρουαρίου 2020 06:35
Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Henry Golding στο ‘Snake Eyes’

Στα 33α του γενέθλια ο πρωταγωνιστής του Crazy Rich Asians, Henry Golding (The Gentlemen) μοιράστηκε με τους fans του μέσω social media στιγμιότυπα για την spin-off ταινία Snake Eyes του G.I. Joe franchise, με σκηνοθέτη της τον Robert Schwentke (RED, R.I.P.D.), και σεναριογράφο τον Evan Spiliotopoulous (Beauty and the Beast, The Huntsman: Winter’s War).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Snake Eyes’, έναν μυστηριώδη, ντυμένο στα μαύρα, ninja ο οποίος ζει μοναχικά στα High Sierras, με παρέα του τον ‘Timber’, έναν λύκο. Ο μαχητής αυτός είναι αξεπέραστος στο ξίφος και στις πολεμικές τέχνες και απρόσιτος σε αδιάκριτους τρίτους. Δεν θέλει να μιλάει για όσα πέρασε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because its my birthday today and I'm playing Snake Eyes... Here's your first look 🐍

A post shared by Henry Golding (@henrygolding) on Feb 4, 2020 at 9:14pm PST

Τη δεκαετία του 1980 υπήρξε φιγούρα παιχνιδιών της Hasbro σε συνεργασία και με την Marvel Comics. Τον Ray Park, λοιπόν, υποδέχεται ο Henry Golding (Crazy Rich Asians) στον ρόλο του ‘Snake Eyes’.

Επιπρόσθετα, συμμετέχουν η Haruka Abe ως η ‘Akiko’, ο Steven Allerick (The Expanse) ο πατέρας του ‘Snake Eyes’ αλλά και ο Takehiro Hira (Love Girls and Love Hotels) ως ο ‘Kenta’, ο κακός της ιστορίας.

Συν τοις άλλοις, παίζουν και οι ηθοποιοί: Andrew Koji (Warrior) ως ο ‘Storm Shadow’, ο Iko Uwais (The Raid, Stuber) ως ο ‘Hard Master’, η Samara Weaving (Ready or Not) ως η αγαπημένη του ήρωα, η ‘Scarlett’ και η Úrsula Corberó (Money Heist) ως η ‘Baroness’, αντίστοιχα.

Την παραγωγή συντονίζουν οι Lorenzo di Bonaventura και Brian Goldner για την Paramount Pictures που ήταν πίσω από δύο ταινίες σχετικές με το σύμπαν του G.I. Joe, το G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) και το G.I Joe: Retaliation (2013).

Το Snake Eyes έχει οριστεί να αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 23 Οκτωβρίου του 2020.