Εκρηκτική δράση και επικά σκηνικά στο Super Bowl trailer του No Time to Die

Ο Daniel Craig επανέρχεται δυναμικά για τελευταία φορά ως ‘James Bond’
03 Φεβρουαρίου 2020 07:26
Εκρηκτική δράση και επικά σκηνικά στο Super Bowl trailer του No Time to Die

Κυκλοφόρησε φρέσκο trailer για το νέο κατασκοπευτικό φιλμ του σύμπαντος του James Bond, No Time To Die όπου την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Cary Fukunaga (The Alienist, True Detective), με τον Daniel Craig βεβαίως να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Neal Purvis, Robert Wade, και η Phoebe Waller-Bridge, ενώ το μουσικό θέμα θα συνθέσει και θα τραγουδήσει η διάσημη βραβευμένη με Grammy, pop ερμηνεύτρια του hit “Bad Guy”, Billie Eilish.

Εδώ, παρακολουθούμε τον ‘James Bond’ να έχει βγει για λίγο καιρό έξω από τα πράγματα. Ωστόσο, την  σύντομη αυτοεξορία του διακόπτει μία αναπάντεχη άφιξη στον χώρο του. Ο ‘Felix Leiter’ (Jeffrey Wright), ένας παλιός συνεργάτης του από την CIA, ζητάει να τον συνδράμει διότι μία πολύ σοβαρή απειλή έχει προκύψει από έναν μυστηριώδη και αδυσώπητο άνδρα (Rami Malek) ο οποίος έχει κλέψει ένα επικίνδυνο τεχνολογικό όπλο το οποίο δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει.

Παίζουν μεταξύ άλλων και οι: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Christoph Waltz, με τους Malek, Lashana Lynch, και την Ana de Armas να είναι οι καινούργιες προσθήκες.

Το No Time to Die καταφτάνει στις Η.Π.Α. στις 8 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: