Βγήκαν νέα στιγμιότυπα για το ‘No Time to Die’ (ΦΩΤΟ)

Ο James Bond και η παρέα του στέλνουν χαιρετίσματα
22 Ιανουαρίου 2020 14:19
Βγήκαν νέα στιγμιότυπα για το ‘No Time to Die’ (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό από το νέο κατασκοπευτικό φιλμ του franchise του James Bond, No Time To Die την δράση του οποίου ενορχηστρώνει ο Cary Fukunaga (The Alienist, True Detective), με πρωταγωνιστή φυσικά τον Daniel Craig.

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Neal Purvis, Robert Wade, και η Phoebe Waller-Bridge, ενώ το μουσικό θέμα θα συνθέσει και θα ερμηνεύσει η διάσημη pop καλλιτέχνης του hit “Bad Guy”, Billie Eilish.

Εν προκειμένω, ο ‘James Bond’ να έχει αποστασιοποιηθεί για λίγο καιρό από θέματα δουλειάς. Παρόλαυτα, την ησυχία του διακόπτει μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο ‘Felix Leiter’ (Jeffrey Wright), ένας παλιός συνεργάτης του από την CIA, απευθύνεται σε εκείνον για βοήθεια εν όψει μίας πολύ περίπλοκης υπόθεσης που αφορά έναν αινιγματικό και αδίστακτο άνδρα (Rami Malek) που έχει αποσπάσει ένα τεχνολογικό μέσο-απειλή το οποίο και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει.

Το cast συναπαρτίζουν επιπρόσθετα οι: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Christoph Waltz, με νέες προσθήκες τους Malek, Lashana Lynch, και η Ana de Armas.

Το No Time to Die έχει οριστεί να αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 8 Απριλίου του 2020.