Οι “The Walking Dead” ταινίες θα δώσουν νέα πνοή και θα εξελίξουν τον κόσμο

Νέες πληροφορίες για την τριλογία του Rick
08 Ιανουαρίου 2020 09:03
Οι “The Walking Dead” ταινίες θα δώσουν νέα πνοή και θα εξελίξουν τον κόσμο

Ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) αποτελεί παρελθόν από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά του AMC, The Walking Dead από την ένατη σεζόν. Ωστόσο, οι περιπέτειες του πρώην πρωταγωνιστή του σόου δε σταματούν εδώ, καθώς όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα θα βγάλει τις δικές του solo ταινίες. Επίσης, στο περασμένο San Diego Comic-Con 2019 είδαμε και το πρώτο teaser trailer.

Τώρα, μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Scott M. Gimple (Showrunner της σειράς) έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την τριλογία ταινιών του Rick.

Θα συνεχίσουμε την ιστορία του Rick και θα αποκαλύψουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου μέσω της νέας ιστορίας. Ο Rick θα «περάσει δύσκολα» από διάφορα που θα συμβούν και κατά κάποιον τρόπο θα είναι προετοιμασμένος με όλα όσα είχε περάσει. Είναι ένας πολύ μεγαλύτερος κόσμος γεμάτος πρόκληση για τον ίδιο.

Τώρα, τα πράγματα μεγαλώνουν και καθώς βαδίζουμε προς τις ταινίες μας δίνεται η ελευθερία της «μεγάλης οθόνης» και θα τη γεμίσουμε με έναν «καινούργιο κόσμο».

Ο Gimple έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή και ότι εξακολουθεί να εργάζεται στο σενάριο.

Η κλίμακα είναι μεγαλύτερη. Το budget είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο αυξάνεται κατά πολύ στο θέμα της αφήγησης. Λέω αυξάνεται, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διαφορετική. Δε θα είναι το ίδιο πράγμα που είδαμε στην τηλεόραση, θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Πηγαίνουμε σε νέες άγριες κατευθύνσεις.

Οι ταινίες είναι ένα διαφορετικό «τέρας» από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση είσαι κάπως «boom τελειώσαμε». Οι ταινίες για να ταξινομηθούν στη μιάμιση ή τις δύο ώρες δεν είναι αστείο, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο είναι πραγματικά μια πρόκληση και παίρνουμε τους fans μας πολύ σοβαρά.

Θέλουμε πραγματικά να τους παραδώσουμε κάτι ιδιαίτερο, κάτι που αξίζει. Μελετήσαμε πολύ και θα παραδώσουμε κάτι νέο.

Πως σας φαίνονται οι δηλώσεις του Gimple; Περιμένετε τις ταινίες του The Walking Dead; Πείτε μας στα σχόλια.