The Walking Dead: Γεγονός η τριλογία τηλεταινιών με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes

Η σειρά του AMC επεκτείνεται με ένα μεγαλόπνοο σχέδιο
05 Νοεμβρίου 2018 18:25
The Walking Dead: Γεγονός η τριλογία τηλεταινιών με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes

Πιστεύατε ότι είδατε για τελευταία φορά τον Rick στο The Walking Dead; Όλος αυτός ο ντόρος σχετικά με την αποχώρηση του από την δημοφιλέστατη σειρά του AMC δεν ήταν κάτι παραπάνω από ένα διαφημιστικό κόλπο που έκρυβε από πίσω του μια μεγαλύτερη ανακοίνωση, σχετικά με το μέλλον του σύμπαντος του The Walking Dead, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει ότι είναι θέμα χρόνου να επεκταθεί περαιτέρω. 

Το AMC ξετύλιξε το κουβάρι του σχεδίου του ανακοινώνοντας την επιστροφή του Rick Grimes, η οποία θα γίνει με μια τριλογία(!) τηλεταινίων The Walking Dead, που θα έχουν κινηματογραφικής κλίμακας παραγωγή και budget.

"Η ιστορία του Rick Grimes θα συνεχιστεί" είπε ο επικεφαλής περιεχομένου του franchise, Scott Gimple και συνέχισε: 

Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε πάνω σε τρεις αλλά υπάρχει μια ευελιξία σε αυτό. Στα επόμενα χρόνια θα κάνουμε και special επεισόδια, οι νέες σειρές είναι μια μεγάλη πιθανότητα, υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο και μετά κάποιο περιεχόμενο που δεν χρειάζεται περιγραφή τη δεδομένη στιγμή. Θα πάμε πίσω στο παρελθόν να δούμε κάποιους παλιούς χαρακτήρες. Θα σας συστήσουμε σε νέους χαρακτήρες και καταστάσεις. 

 Η αποχώρηση του Andrew Lincoln από τη σειρά έγινε για προσωπικούς λόγους, καθώς ο ίδιος ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του στην Μ. Βρετανία όπου είναι και η πατρίδα του. Σεναριογράφος της πρώτης τηλεταινίας θα είναι ο Scott Gimple, με σκοπό τα γυρίσματα της να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά.

Έτσι, το πρόγραμμα του Lincoln θα ελαφρύνει κατά πολύ, καθώς θα χρειάζεται να βρίσκεται στο πλατό για μόλις δύο μήνες αντί για τους εννέα μήνες που χρειαζόταν για τις ανάγκες της σειράς. Οι ταινίες θα είναι υπό το banner του AMC Studios Original Films και θα κάνουν πρεμιέρα μέσα από το καλωδιακό κανάλι. 

Έτσι, το ίδιο το AMC "αυτο-spoilάρεται" για τη μοίρα του Rick μετά το τελευταίο του τηλεοπτικό επεισόδιο, καθώς θα επιβιώσει και θα τον δούμε σε νέες περιπέτειες. Πρόκειται για το πρώτο από τα μεγάλα βήματα επέκτασης που θα κάνει το TWD franchise υπό την ηγεσία του Gimple. 

Η πρώτη ατιτλοφόρητη τηλεταινία του The Walking Dead αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της το 2019, χωρίς να έχει δοθεί παράθυρο πρεμιέρας.