Η πανδημία ωφέλησε τελικά την ταινία του “The Walking Dead”

«Μας έδωσε χρόνο να φτιάξουμε το σενάριο»
20 Ιουλίου 2020 10:01
Η πανδημία ωφέλησε τελικά την ταινία του “The Walking Dead”

Η 10η σεζόν της διάσημης σειράς, The Walking Dead, άφησε τους fans «στα κρύα του λουτρού», αφού λόγω πανδημίας το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί -όπως έχει ανακοινωθεί- μέσα στη χρονιά, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία προβολής. Ωστόσο, ο κορωνοϊός είναι υπεύθυνος και για την καθυστέρηση των γυρισμάτων της τηλεταινίας του “Rick Grimes” με πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln, μετά την αποχώρησή του στην 9η σεζόν.

Ακολουθούν spoilers από τον 10ο κύκλο της σειράς, διαβάστε μόνο αν την έχετε παρακολουθήσει.

Στη 10η σεζόν, ωστόσο, για να ζεσταθεί και λίγο το κλίμα γύρω από τις ταινίες, η Michonne (που θα ενταχθεί και εκείνη στην ταινία) που την υποδύεται η ταλαντούχα, Danai Gurira, μαθαίνει ότι ο Rick ίσως είναι ακόμη ζωντανός. Τώρα, μέσα από το Skybound Xp πάνελ, ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με την ταινία που αξίζει να αναφερθούν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ο ίδιος, ο κορωνοϊός τους έδωσε χρόνο για να φτιάξουν καλύτερα το σενάριο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω στα παρασκήνια. Δε θέλω κανέναν να σκέφτεται ότι «καθόμαστε» και απλά περιμένουμε να περάσει η πανδημία. Θα έλεγα ότι η πανδημία «έχει βελτιώσει» πολλές ταινίες, ανάμεσά τους και τις ταινίες του Rick, καθώς έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο για να τις βελτιώσουμε και να βεβαιωθούμε ότι θα είναι τέλειες.

Όταν τα πράγματα ησυχάσουν λίγο, θα ακούσετε πολλές πληροφορίες από αυτά που ετοιμάζουμε.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από την ταινία του “Rick Grimes” στα σκαριά βρίσκεται η νέα spinoff σειρά, The Walking Dead: World Beyond, η οποία ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου, αλλά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise του “The Walking Dead” παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.