Αυτό το βίντεο μάς θυμίζει γιατί το The Walking Dead έχει αγαπηθεί τόσο!

What a ride!
28 Οκτωβρίου 2020 11:42
Αυτό το βίντεο μάς θυμίζει γιατί το The Walking Dead έχει αγαπηθεί τόσο!

Το The Walking Dead μπορεί να φτάνει στο τέλος του με την 11η σεζόν, αλλά μετράει πάνω από μια δεκαετία στον αέρα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο -ειδικά με τις πρώτες σεζόν του-, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και βραβεία. Πρόσφατα, μάλιστα, μάθαμε ότι η τελευταία σεζόν θα ολοκληρωθεί το 2022 και ήταν ένα νέο που ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Τώρα, μέσα από το επίσημο κανάλι του FOX TV της Αγγλίας δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που αγγίζει -σχεδόν- τα τρία λεπτά και μέσα από πολύ γρήγορα πλάνα πραγματοποιεί μία αναδρομή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μέχρι την τελευταία σεζόν, θυμίζοντάς μας ότι κάποτε το The Walking Dead ήταν από τις καλύτερες σειρές παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εταιρία Nielsen, η 5η σεζόν είχε το μεγαλύτερο άνοιγμα για μη-αθλητικό πρόγραμμα στις ΗΠΑ, σημειώνοντας το ρεκόρ των 17,3 εκατομμυρίων θεατών. Μάλιστα, η 3η σεζόν είχε προσελκύσει το περισσότερο κοινό (18-49 ετών) από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ή τηλεοπτική σειρά, αν και το νούμερο είχε μειωθεί αισθητά σε μεταγενέστερες σεζόν.

Θυμηθείτε, λοιπόν, σε τρία λεπτά μερικές πολύ κρίσιμες σκηνές όλων των σεζόν του The Walking Dead μέσα από τον player παρακάτω.