Ταινία The Walking Dead: Μάθαμε από τον "Rick Grimes" πότε ξεκινούν τα γυρίσματά της

Χάρις τους εμβολιασμούς η παραγωγή προχωράει την ερχόμενη άνοιξη
30 Ιανουαρίου 2021 11:44
Ταινία The Walking Dead: Μάθαμε από τον "Rick Grimes" πότε ξεκινούν τα γυρίσματά της

Ύστερα από δύο χρόνια απραξίας από την αρχική ανακοίνωση και μιας πανδημίας στη μέση που σίγουρα καθυστέρησε τις διαδικασίες, η ταινία του The Walking Dead μπορεί πλέον να προχωρήσει. Την αποκάλυψη έκανε ο πρωταγωνιστής της Andrew Lincoln, καθώς η ταινία θα συνεχίσει την ιστορία του Rick Grimes από εκεί που τον αφήσαμε στην 9η σεζόν. 

Ο 47χρονος ηθοποιός μιλώντας στο Extra επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας του The Walking Dead θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, επομένως στη χειρότερο περίπτωση θα γίνουν εντός του 2021. Δήλωσε κιόλας πως η πρόοδος αυτή έγινε χάρις την διάθεση του εμβολίου για τον COVID-19, ενώ τόνισε πως δε θα είναι εύκολη η μετακίνησή του στις ΗΠΑ τώρα που ζει στην Αγγλία:

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εάν όλα δουλέψουν και μπορώ να φύγω από τη χώρα μου, σκοπεύω να επιστρέψω στις ΗΠΑ για τα γυρίσματα που θα γίνουν μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού. 

Το μέλλον του σύμπαντος του The Walking Dead δε θα αφήσει σε ησυχία τους fans του καθώς εντός του 2022 θα προβληθεί η 11η και τελευταία σεζόν του αυθεντικού σόου, η οποία θα ρίξει αυλαία με 24 επεισόδια. Δεν αποκλείεται η ταινία να είναι έτοιμη να προβληθεί λίγο μετά το φινάλε της σειράς, καθώς παλιότερα ο επικεφαλής του franchise, Scott Gimple, ανέφερε πως το AMC πιέζει για να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2022. Και σα να μην έφτανε αυτό ετοιμάζεται και ένα spinoff σόου με πρωταγωνιστές τους Daryl και Carol των Norman Reedus και Melissa McBride που αναμένεται εντός του 2023. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως το πλάνο περιλαμβάνει μια τριλογία ταινιών με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes, αν και ακόμη δεν έχουμε μάθει κάτι νεότερο για τα ενδεχόμενα sequels, διότι και με την πανδημία σε εξέλιξη είναι ακόμη αρκετά νωρίς.