Στο ‘The Truth’ μία κόντρα ανάμεσα σε μάνα και κόρη ξαναφουντώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Catherine Deneuve και Juliette Binoche πασχίζουν να καταλάβουν η μία την άλλη
26 Δεκεμβρίου 2019 06:04
Στο ‘The Truth’ μία κόντρα ανάμεσα σε μάνα και κόρη ξαναφουντώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο οικογενειακό δράμα The Truth του Hirokazu Kore-eda (Shoplifters, Still Walking) το οποίο αποτελεί το πρώτο κινηματογραφικού project του εν λόγω διάσημου σκηνοθέτη που γυρίζεται εκτός Ιαπωνίας και όχι στην μητρική του γλώσσα.

Το κύριο cast απαρτίζεται από τους: Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, Ludivine Sagnier και τον Roger Van Hool.

Η πλοκή εστιάζει σε μία μεγάλη Γαλλίδα σταρ της 7ης Τέχνης, την ‘Fabienne’ (Deneuve) η οποία στη δύση πια της καριέρας της, γεύεται τους καρπούς των κόπων της, με τον κόσμο να την αγαπάει και να την θαυμάζει όπως και άλλοτε. Ωστόσο, παρά τα κενά μνήμης που εμφανίζει ορισμένες φορές, εξακολουθεί να παραμένει μία από τις πιο αξιόλογες φυσιογνωμίες του χώρου της που αναλαμβάνει ακόμη δουλειές. Ενώ λοιπόν, ετοιμάζεται να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της σε ένα βιβλίο, το παιδί της, η ‘Lumir’ (Binoche) που είναι σεναριογράφος καταφτάνει ξανά στο Παρίσι από την Νέα Υόρκη, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, ‘Hank’  (Hawke) και την μικρή τους, ώστε να είναι παρόντες στην έκδοση του παραπάνω έργου.

Ο ανταγωνισμός που ανέκαθεν υπήρχε ανάμεσα στην ‘Fabienne’ και την ‘Lumir’ αρχίζει να αναζωπυρώνεται και οι δυναμικές της σχέσης μητέρας και κόρης παρουσιάζουν πάλι έντονες διακυμάνσεις. Με αφορμή το επιστημονικής φαντασίας φιλμ όπου έπαιξε πρόσφατα η ‘Fabienne’, η επανασύνδεσή τους γίνεται μέσα σε ένα κλίμα που συνεχώς πυρπολείται από νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της ηλικιωμένης γυναίκας, με τα απρόοπτα να δίνουν και να παίρνουν! Σταδιακά, οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχαν αφήσει, τώρα κλείνουν, όμως ίσως με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Το The Truth που προβλήθηκε φέτος ως ταινία έναρξης στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 20 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: