High Life teaser: H Claire Denis μας παρουσιάζει την δική της ‘Οδύσσεια του Διαστήματος’

Με πρωταγωνιστές τον Robert Pattinson και την Juliette Binoche
10 Οκτωβρίου 2018 16:33
High Life teaser: H Claire Denis μας παρουσιάζει την δική της ‘Οδύσσεια του Διαστήματος’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, μέσα στα πλαίσια του New York Film Festival κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το sci-fi φιλμ High Life της Claire Denis, όπου σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τον Robert Pattinson και την Juliette Binoche.

Στην εν λόγω διαστημική περιπέτεια επικρατεί ένας αέρας μυστηρίου, όπου ο άνθρωπος προσπαθεί να εξοικειωθεί με το άγνωστο και τα υπαρξιακά του αδιέξοδα. Το έργο μας αφηγείται μία ιστορία πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, όπου ο ‘Monte’ και η ‘Willow’, η κόρη του που είναι ακόμη βρέφος ζουν μαζί σε ένα διαστημόπλοιο, σε πλήρη απομόνωση. Πρόκειται για έναν μοναχικός άνθρωπο του οποίου η αυστηρή αυτοπειθαρχία είναι μία προστασία ενάντια στην επιθυμία - την δική του και αυτή των άλλων. Ο ‘Monte’ υποχρεώθηκε να γίνει πατέρας. Εκείνος όπως και η ‘Boyse’, η γυναίκα που κυοφόρησε την μικρή εξαναγκάστηκαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί.

Ήταν μέλη ενός πλήθους κρατουμένων: κατάδικων του διαστήματος, και μελλοθάνατων φυλακισμένων. Χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα σε μία αποστολή προς τη μαύρη τρύπα που βρίσκεται εγγύτερα στη Γη. Τώρα πια μόνο ο ‘Monte’ και η ‘Willow’ έχουν απομείνει. Και ο άνθρωπος αυτός έχει αλλάξει ριζικά μέσα από τον ρόλο που ανέλαβε να προσέχει και να φροντίζει το άτομο που προήλθε από αυτόν. Βιώνει πλέον την γέννηση μιας παντοδύναμης αγάπης. Η ‘Willow’ μεγαλώνει, γίνεται κοπέλα και έπειτα γυναίκα. Οι δυο τους μαζί πλησιάζουν στον προορισμό τους - την μαύρη τρύπα στην οποία παύει να υφίσταται ο χρόνος και ο χώρος.

Το cast του φιλόδοξου αυτού project συμπληρώνουν επίσης οι Mia Goth και André Benjamin. To High Life αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Γαλλία στις 7 Νοεμβρίου του 2018 ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία διανομής του στις Η.Π.Α. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: