Mortal Kombat 12: Είναι αυτό το πρώτο teaser βίντεο και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Η NetherRealm γιορτάζει τα 30 χρόνια της σειράς
02 Μαΐου 2023 18:31
Mortal Kombat 12: Είναι αυτό το πρώτο teaser βίντεο και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Οι fans της εμβληματικής σειράς fighting παιχνιδιών Mortal Kombat περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη αποκάλυψη του επόμενου κεφαλαίου, του Mortal Kombat 12, το οποίο παραδόξως έχει ανακοινωθεί...αλλά δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα. Ωστόσο, πλέον φαίνεται πως έχουμε το πρώτο teaser! Συγκεκριμένα, η NetherRealm Studios ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο για την 30ή επέτειο της σειράς, το οποίο πυροδότησε εικασίες και ενθουσιασμό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το teaser είναι πολύ σύντομο, αλλά δείχνει ένα κοντινό πλάνο μιας κλεψύδρας που εκρήγνυται. Η κλεψύδρα αυτή ανήκει στην Kronika, την βασική villain του Mortal Kombat 11 και Keeper of Time που μπορεί να χειραγωγεί το χρονοδιάγραμμα του σύμπαντος του Mortal Kombat. Στο story mode του Mortal Kombat 11 και στο Aftermath πακέτο επέκτασης, τα σχέδια της Kronika ανατρέπονται από διάφορους ήρωες και κακούς που θέλουν είτε να διατηρήσουν είτε να αλλάξουν την ιστορία των βασιλείων τους.

Η έκρηξη της κλεψύδρας θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα χρονοδιαγράμματα της Kronika καταστρέφονται και μια νέα εποχή δημιουργείται από κάποιον άλλο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Mortal Kombat 12 θα είναι reboot του franchise που θα εξερευνήσει μια διαφορετική ιστορία, ίσως με νέους, αλλά και παλιούς χαρακτήρες. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για την NetherRealm Studios να εισαγάγει νέους μηχανισμούς, λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα προσελκύσουν τόσο τους βετεράνους όσο και τους νεοεισερχόμενους στη σειρά.

Φυσικά, όλα αυτά είναι ακόμη εικασίες, μέχρι η NetherRealm Studios να παρουσιάσει επίσημα το Mortal Kombat 12 και να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας και του gameplay. Το teaser δεν αποκαλύπτει πότε ή πού θα αποκαλυφθεί το παιχνίδι, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε στο Summer Game Fest, στην Gamescom 2023 ή σε κάποιο άλλο μεγάλο gaming event.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο: