Need for Speed: Κλείδωσε και επίσημα η ημερομηνία αποκάλυψής του

Πρεμιέρα σε λίγες ώρες από τώρα
04 Οκτωβρίου 2022 23:17
Need for Speed: Κλείδωσε και επίσημα η ημερομηνία αποκάλυψής του

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε ότι το νέο Need for Speed ενδέχεται να είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε, αφού η EA είχε αρχίσει το teasing. Τώρα, ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε και επίσημα πότε θα αποκαλύψει το επόμενο κεφάλαιο της λατρεμένης racing σειράς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αρχικά οι social media λογαριασμοί του franchise άλλαξαν ολοκληρωτικά, χρησιμοποιώντας ένα εικαστικό με τα γράμματα ‘NFS’ για την εικόνα προφίλ και για το cover. Έπειτα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα σύντομο teaser βίντεο που αποκαλύπτει ότι η μεγάλη αποκάλυψη για το ολοκαίνουργιο Need For Speed έχει δρομολογηθεί για το απόγευμα της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα για τις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Το εν λόγω teaser βίντεο ακολουθεί παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο Need for Speed θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς. Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Criterion Games, αφού το Φεβρουάριο του 2020 η EA είχε ανακοινώσει πως θα προβεί σε αναδιάρθρωση της Ghost Games, η οποία είναι υπεύθυνη για τα προηγούμενα κεφάλαια.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες επίσημες πληροφορίες, ωστόσο κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές φήμες, όπως για παράδειγμα ότι ο εικαστικός τομέας θα συνδυάζει φωτορεαλιστικά γραφικά με anime στοιχεία.