High Life trailer: H Claire Denis θέτει τον Robert Pattinson στη δική της φιλόδοξη διαγαλαξιακή τροχιά

Με την Juliette Binoche και την Mia Goth να τον ακολουθούν
13 Οκτωβρίου 2018 15:36
High Life trailer: H Claire Denis θέτει τον Robert Pattinson στη δική της φιλόδοξη διαγαλαξιακή τροχιά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το sci-fi φιλμ High Life της Claire Denis, όπου πρωταγωνιστούν ο Robert Pattinson και η Juliette Binoche σε μία αγωνιώδη διαστημική περιπέτεια και μία μυστηριώδη εσωτερική περιπλάνηση.

Εν προκειμένω, το άτομο πασχίζει να εξευμενίσει τον φόβο του για το άγνωστο και να αντιμετωπίσει τους υπαρξιακούς προβληματισμούς του. Η ταινία μας μεταφέρει πέρα από τον γαλαξία μας, όπου ο ‘Monte’ και η ‘Willow’, η κόρη του που είναι ακόμη μωρό ζουν σε ένα διαστημόπλοιο, σε συνθήκες απόλυτης απομόνωσης. Ο ήρωας είναι μία μοναχική φιγούρα, με την τεράστια αυτοπειθαρχία του να μονώνει κάθε επιθυμία - την δική του και αυτή των άλλων. Ο ‘Monte’ εξαναγκάστηκε να γίνει πατέρας. Αυτός όπως και η ‘Boyse’, η κοπέλα από την μήτρα της οποίας προήλθε η μικρή, υποχρεώθηκαν να γίνουν οι γεννήτορές της. Τους διάλεξαν από ένα σύνολο φυλακισμένων: κατάδικων και θανατοποινιτών.

Τους προόριζαν για πειραματόζωα σε μία αποστολή προς τη μαύρη τρύπα που είναι κοντά στην Γη. Πλέον μόνο ο ‘Monte’ και η ‘Willow’ έχουν καταφέρει να επιζήσουν. Και ο άνθρωπος αυτός έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά μέσα από τον ρόλο του γονιού και τα δυνατά συναισθήματα που απορρέουν από αυτόν. Η ‘Willow’ αλλάζει και εκείνη με την σειρά της, αφού από κορίτσι γίνεται γυναίκα. Οι δυο τους μαζί φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος του ταξιδιού τους - την μαύρη τρύπα στην οποία οι έννοιες του χρόνου και του χώρου καταργούνται.

Το κύριο cast του πολυαναμενόμενου αυτού project συναπαρτίζουν ακόμη οι Mia Goth και André Benjamin, ενώ συμμετέχουν και οι Lars Eidinger, Agata Buzek, Ewan Mitchell, Jessie Ross, Claire Tran, και η Gloria Obianyo.

To High Life θα διανεμηθεί στην Γαλλία στις 7 Νοεμβρίου του 2018 ενώ προς το παρόν δεν έχει επισημοποιηθεί η πρεμιέρα του στις Η.Π.Α. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer: