High Life trailer | Ο Robert Pattinson βιώνει έναν διαστημικό εφιάλτη

Και προσπαθεί να βγει σώος από αυτόν μαζί με το παιδί του
17 Ιανουαρίου 2019 13:58
High Life trailer | Ο Robert Pattinson βιώνει έναν διαστημικό εφιάλτη

Η A24 έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer του επερχόμενου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας High Life της Claire Denis, όπου πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson (Twilight, Good Time), η Mia Goth (Suspiria) και η βραβευμένη από την Ακαδημία, Juliette Binoche (The English Patient, Certified Copy).

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία ιδιότυπη διαστημική αποστολή η οποία απαρτίζεται από μία επιστημονική ομάδα αλλά και από ένα γκρουπ από κατάδικους που ταξιδεύουν προς μία μαύρη τρύπα για να την εξερευνήσουν. Στους φυλακισμένους έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι και πάλι ελεύθεροι εφόσον ολοκληρωθεί το εγχείρημα, όμως οι ειδικοί δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν τον λόγο τους. Αντιθέτως, χωρίς κανένα δισταγμό χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, υποβάλλοντάς τους τρόφιμους σε εγκληματικούς πειραματισμούς με πρόφαση μία μελέτη συναφή με την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Κάποια στιγμή όμως οι μόνοι επιβάτες του σκάφους καταλήγουν να είναι ένα μωρό και ο πατέρας του (Pattinson), με την τύχη των υπολοίπων να αγνοείται πια.

Το εν λόγω δυστοπικά φουτουριστικό φιλμ έκανε ένα πέρασμα από το περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, προκαλώντας ενθουσιώδη σχόλια από μέρους του κοινού. Βέβαια αρκετοί κριτικοί υπήρξαν επιφυλακτικοί αφού πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη ταινία η οποία παρουσιάζει με αρκετά σοκαριστικό τρόπο τις έννοιες της αναπαραγωγής και της σύλληψης.

Το σενάριο συνυπογράφουν οι Denis, Jean-Pol Fargeau, και ο Geoff Cox. Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι Mia Goth και Andre Benjamin.

To High Life αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: