The Day Shall Come trailer | Ο Marchant Davis προσπαθεί να αποφύγει τα μπλεξίματα με το FBI

Και να μην πέσει στην παγίδα της κατεργάρας Anna Kendrick που επιζητά τα εύσημα ως πράκτορας
28 Αυγούστου 2019 09:42
The Day Shall Come trailer | Ο Marchant Davis προσπαθεί να αποφύγει τα μπλεξίματα με το FBI

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη μαύρη κωμωδία-θρίλερ The Day Shall Come την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Chris Morris συνυπογράφοντας και το σενάριο μαζί με τον Jesse Armstrong.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Moses’ (Marchant Davis), έναν άνδρα που ζει φτωχικά στο Miami και είναι ο επικεφαλής μίας μικρής τοπικής ισραηλιτικής κοινότητας. Μια μέρα λοιπόν, του προσφέρονται χρήματα προκειμένου να σώσει την οικογένειά του από έξωση.

Δεν διανοείται όμως καν ότι ο ευεργέτης του είναι ένα άτομο που συνεργάζεται με μία πράκτορα του FBI, την ‘Kendra Glack’ (Anna Kendrick) η οποία έχει σκοπό να τον ενοχοποιήσει ως τρομοκράτη, ενθαρρύνοντας το επαναστατικό του όραμα και διαστρεβλώνοντάς το ως επικίνδυνο μόνο και μόνο για να αναγνωρίσει την αξία της και να της πλέξει το εγκώμιο ο ανώτερός της. Από εκεί και έπειτα ξεκινά μία σειρά παρεξηγήσεων και κωμικοτραγικών καταστάσεων που ξεφεύγει πολύ από τον έλεγχο.

Το The Day Shall Come το οποίο έκανε παγκόσμιο άνοιγμα μέσα στα πλαίσια του φετινού South by Southwest, έχει οριστεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την IFC Films στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: