Corporate Animals trailer | Ποιός περίμενε ο εγκλεισμός σ’ ένα σπήλαιο να έχει τέτοια ανακατωσούρα;

Σε σημείο φαγωμάρας!
22 Αυγούστου 2019 07:55
Corporate Animals trailer | Ποιός περίμενε ο εγκλεισμός σ’ ένα σπήλαιο να έχει τέτοια ανακατωσούρα;

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το θρίλερ-μαύρη κωμωδία Corporate Animals για το οποίο την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Patrick Brice, με τον Sam Bain να υπογράφει το σενάριο, και με την Demi Moore να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Lucy’ (Moore), την εγωπαθή και μεγαλομανή διευθύνων σύμβουλο της ‘Incredible Edibles’, της κορυφαίας εταιρείας βρώσιμων μαχαιροπίρουνων στην Αμερική. Θέλοντας με μεταφορικό τρόπο να δείξει στο προσωπικό της ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» θα τους πάει μία εκδρομή για καταρρίχηση μέσα σε μία σπηλιά στο Νέο Μεξικό. Οι βοηθοί της, ‘Freddie’ (Karan Soni) και ‘Jess’ (Jessica Williams), που χρόνια τώρα ανέχονται την αυταρχικότητά της, με τρόμο διαπιστώνουν ότι τα δεινά με το αφεντικό τους δεν έχουν τελειωμό!

Μία κατολίσθηση θα τους παγιδεύσει όλους μέσα στο σπήλαιο για το οποίο τους διαβεβαίωνε κατά τ’ άλλα ότι είναι ασφαλές, ο εν τέλει αναξιόπιστος ξεναγός τους, ‘Brandon’ (Ed Helms). Το ιδιότυπο και αταίριαστο αυτό γκρουπ πρέπει πια να ενώσει τις δυνάμεις του για να επιβιώσουν τη στιγμή που η θερμοκρασία ανεβαίνει, το οξυγόνο τελειώνει, το νερό σώνεται και όλως παραδόξως οι σεξουαλικές τους ορμές αυξάνονται ενώ δεν λείπει και η κορύφωση της έντασης με συγκλονιστικές αποκαλύψεις που δίνουν και παίρνουν για τα μέλη της επιχείρησης. Τα πράγματα μοιάζουν να ξεφεύγουν γρήγορα με το ενδεχόμενο του κανιβαλισμού να προσλαμβάνει επικίνδυνα ρεαλιστικές διαστάσεις ενώ οι ‘Freddie’ και ‘Jess’ παύουν να είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης για την ‘Lucy’. Άραγε, θα απεγκλωβιστούν έγκαιρα από εκεί ή τελικά θα κατασπαράξουν ο ένας τον άλλο;

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Isiah Whitlock Jr., Martha Kelly, Dan Bakkedahl, Calum Worthy, Jennifer Kim, και ο Nasim Pedrad.

Το Corporate Animals το οποίο πραγματοποίησε διεθνές άνοιγμα στο φετινό Sundance Film Festival, πλέον καταφτάνει ευρύτερα στις Η.Π.Α. από την Screen Media Films στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: