Knives Out: Ας πούμε ότι σ’ αυτήν εδώ την ιστορία μυστηρίου όλοι είναι στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κανείς δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας
29 Οκτωβρίου 2019 10:57
Knives Out: Ας πούμε ότι σ’ αυτήν εδώ την ιστορία μυστηρίου όλοι είναι στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα-μαύρη κωμωδία Knives Out του Rian Johnson ( Looper, Star Wars: The Last Jedi), με τον Daniel Craig (Spectre) να ηγείται του cast.

Στο φιλμ αυτό που προβλήθηκε και στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, συμμετέχουν επιπλέον και άλλα γνωστά ονόματα του θεάματος όπως οι: Chris Evans (Avengers: Endgame), Jamie Lee Curtis (Halloween, A Fish Called Wanda, True Lies), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Shannon (The Shape of Water), η Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs), Toni Collette (Hereditary, Unbelievable), Lakeith Stanfield (Get Out, Sorry to Bother You, Atlanta), Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell, και ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Christopher Plummer (Beginners).

Ο παραπάνω σκηνοθέτης, που αναλαμβάνει μεταξύ άλλων και ως παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman, πάντοτε αγαπούσε τις νουάρ αφηγήσεις και ειδικά εκείνες της Agatha Christie. Για δέκα χρόνια λοιπόν, δούλευε στο μυαλό του ένα ανάλογο εγχείρημα που τελικά παίρνει σάρκα και οστά μέσω του σινεμά.

Εδώ, ο Craig και ο Stanfield υποδύονται δύο επιθεωρητές, που διεξάγουν έρευνα για την εξιχνίαση του φόνου ενός αναγνωρισμένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας, του ‘Harlan Thrombey’ (Plummer), το σώμα του οποίου θα βρεθεί στο επιβλητικό αρχοντικό του την ημέρα των 85ων γενεθλίων του. Ο θάνατος του εύπορου αυτού ηλικιωμένου και πατριαρχικής φιγούρας μίας πολύ ιδιάζουσας περίπτωσης οικογένειας μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών. Τώρα καθένας από τους οικείους του εκλιπόντα έχει μπει στη λίστα των υπόπτων και ο ντεντέκτιβ ‘Benoit Blanc’ (Craig) θα αποπειραθεί να βρει τον αληθινό ένοχο βάζοντάς τους σε αναμμένα κάρβουνα!

Το Knives Out έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. ανήμερα της Γιορτής των Ευχαριστιών, στις 27 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer