Στο ‘Knives Out’ ο Daniel Craig μπαίνει στον ρόλο ενός δαιμόνιου ντετέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ανάβει φωτιές ενώ παλεύει να ξετρυπώσει έναν πανούργο δολοφόνο
18 Σεπτεμβρίου 2019 18:35
Στο ‘Knives Out’ ο Daniel Craig μπαίνει στον ρόλο ενός δαιμόνιου ντετέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το επερχόμενο νεονουάρ θρίλερ-μαύρη κωμωδία Knives Out όπου το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Rian Johnson ( Looper, Star Wars: The Last Jedi), με το έργο να έχει πραγματοποιήσει ήδη ένα φιλόδοξο πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Εδώ πρωταγωνιστεί ένα εκλεκτό cast ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι: Daniel Craig (Spectre), Chris Evans (Avengers: Endgame), Jamie Lee Curtis (Halloween, A Fish Called Wanda, True Lies), ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Michael Shannon (The Shape of Water), η Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs), Toni Collette (Hereditary, Unbelievable), Lakeith Stanfield (Get Out, Sorry to Bother You, Atlanta), Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell, και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Christopher Plummer (Beginners).

Ο παραπάνω διάσημος δημιουργός, που λειτουργεί εδώ και ως παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman, ανέκαθεν γοητευόταν από το μυστήριο τέτοιων ιστοριών και ειδικότερα εκείνων της Agatha Christie. Επί μία δεκαετία λοιπόν, επεξεργαζόταν στο μυαλό του ένα αντίστοιχο project που τελικά βρήκε τον δρόμο του προς την μεγάλη οθόνη.

Εδώ, ο Craig και ο Stanfield ενσαρκώνουν δύο ντετέκτιβ, που ξεκινούν έρευνα για την διαλεύκανση του φόνου ενός καταξιωμένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας, του ‘Harlan Thrombey’ (Plummer), η άψυχη σορός του οποίου θα βρεθεί εντός της πολυτελούς του έπαυλης την ημέρα των 85ων γενεθλίων του. Ο θάνατος του ευκατάστατου αυτού ηλικιωμένου και πατριαρχικής φιγούρας μίας πολύ ιδιόρρυθμης και γεμάτης εντάσεις οικογένειας ανοίγει τον φάκελο μίας περίπλοκης υπόθεσης. Καθένα από τα μέλη του στενού κύκλου των συγγενών του εκλιπόντα θεωρείται πια ύποπτο για το συμβάν, και ο επιθεωρητής ‘Benoit Blanc’ (Craig) θα μπει σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέχρις ότου εντοπίσει τον δράστη.

Το Knives Out έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα της Γιορτής των Ευχαριστιών, στις 27 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: