Judy and Punch: Η Mia Wasikowska ορκίζεται να τιμωρήσει τον Damon Herriman (ΒΙΝΤΕΟ)

Και καταστρώνει το δικό της σχέδιο εκδίκησης, σκοπεύοντας μάλιστα να το διασκεδάσει
11 Οκτωβρίου 2019 16:06
Judy and Punch: Η Mia Wasikowska ορκίζεται να τιμωρήσει τον Damon Herriman (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Judy and Punch την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε η Mirrah Foulkes, με πρωταγωνιστές τους Mia Wasikowska και Damon Herriman.

Στο έργο αυτό που προβλήθηκε φέτος και στο Φεστιβάλ Sundance στην κατηγορία ‘World Cinema Dramatic Competition’, το τραγικό στοιχείο, το παράδοξο αλλά και αυτό του μαύρου χιούμορ συνυπάρχουν συνθέτοντας μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία.

Μεταφερόμαστε λοιπόν, στην πόλη ‘Seaside’ η οποία παρά το τι δηλώνει το τοπωνύμιό της, δεν βρέχεται καν από θάλασσα ενώ εκεί ζουν και εργάζονται δύο μαριονετίστες, η ‘Judy’ (Wasikowska) και ο ‘Punch’ (Herriman) που μετά βίας τα βγάζουν πέρα. Το νεαρό ζευγάρι παλεύει να εξασφαλίσει τα προς το ζην μέσα από το κουκλοθέατρο και να επαναφέρει την παλιά δόξα αυτού του μέσου ψυχαγωγίας.

Οι παραστάσεις που δίνουν αρχίζουν να έχουν πια μεγάλη κοσμοσυρροή κυρίως χάρη στην αξιοζήλευτη ευρηματικότητα της ‘Judy’. Ωστόσο, η φιλοδοξία του συντρόφου της και ο εθισμός του στο ουίσκι θα επιφέρουν μία πραγματικά θλιβερή συνέπεια, ωθώντας την ηρωίδα να πάρει την εκδίκησή της από τον άνθρωπο που νόμιζε πως ήξερε ως αγαπημένο της.

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Benedict Hardie, Eddie Baroo, Tom Budge, Virginia Gay, Amy Christian, Kiruna Stamell και ο Don Bridges.

Το Judy and Punch αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 21 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: