Αποκαλύφθηκε επιτέλους ο τίτλος της νέας ταινίας του James Bond

"Δεν υπάρχει χρόνος να πεθάνεις"
21 Αυγούστου 2019 09:05
Αποκαλύφθηκε επιτέλους ο τίτλος της νέας ταινίας του James Bond

Η πέραν του δέοντος προβληματική παραγωγή του Bond 25 θα δείξει εάν θα δείξει τις πληγές της στο τελικό cut, όμως τώρα μάθαμε επιτέλους τον επίσημο τίτλο του φιλμ μετά από ένα κύμα έντονης φημολογίας. Μέσα από ένα λιτό teaser trailer, ο James Bond του Daniel Craig αποκαλύπτει τον τίτλο ως "No Time to Die", που θα αποτελέσει αισίως την 5η ταινία του ηθοποιού στον ρόλο μετά τα Casino Royale, Quantum of Solace, Spectre και Skyfall

Να θυμηθούμε πως ο Craig είχε δηλώσει μετά το Skyfall πως "θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του" παρά να υποδυθεί ξανά τον 007, αν και εν τέλει επιστρέφει για μια ακόμη και τελευταία φορά. Ο τίτλος αυτός έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία για το ιστορικό franchise καθώς το θέμα του "θανάτου" επιστρέφει μετά τα Die Another Day, Tomorrow Never Dies και Live and Let Die

Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη σύνοψη του No Time to Die: 

Στο No Time to Die ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια γαλήνια ζωή στη Τζαμάικα. Η ηρεμία του όμως δεν κρατάει για πολύ όταν ο παλιό του φίλος στη CIA, Felix Leiter, ζητά την βοήθειά του. Η αποστολή για την διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα καταλήγει πολύ πιο ριχοκίνδυνη από όσο την περίμενε, οδηγώντας τον Bond στο κατώφλι ενός μυστηριώδους κακού, εξοπλισμένου με την τελευταία και πιο επικίνδυνη λέξη της τεχνολογίας. 

Γνωρίζουμε ότι τον κακό θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Rami Malek (Mr. Robot, Bohemian Rhapsody), ο Christoph Waltz θα επιστρέψει ως Ernst Stavro Blofeld, ενώ η ανερχόμενη Lashana Lynch (Captain Marvel) θα υποδυθεί την γυναίκα αντικαταστάτρια του 007.

Στο cast της ταινίας συναντάμε επίσης τους: Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Billy Magnussen. 

To No Time to Die θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.