The King’s Man trailer | Θέλετε να μάθετε πώς ξεκίνησε η διάσημη αντικατασκοπευτική οργάνωση;!

Πολύ πριν επιστρατευτεί σε αυτήν ο ‘Eggsy’
16 Ιουλίου 2019 11:15
The King’s Man trailer | Θέλετε να μάθετε πώς ξεκίνησε η διάσημη αντικατασκοπευτική οργάνωση;!

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο The King’s Man του Matthew Vaughn (X-Men: First Class, Stardust), δηλαδή το 3ο κεφάλαιο στο δημοφιλές κινηματογραφικό franchise που εμπνέεται από την αντίστοιχη σειρά μυθιστορημάτων των Mark Millar και Dave Gibbons.

Πλέον, με την εν λόγω prequel ταινία θα ανατρέξουμε στις ρίζες της γνωστής αντικατασκοπευτικής υπηρεσίας, αρχές του 1900 εστιάζοντας στην προϊστορία της και των κατασκόπων της ανάμεσα στους οποίους αναδείχθηκε αργότερα και ο ‘Eggsy’ (Taron Egerton) γενόμενος επίλεκτο μέλος. Συγκεκριμένα, εκείνη την περίοδο αυτοί οι πράκτορες έχουν να αντιμετωπίσουν την φοβερή απειλή που συνιστά η ίδρυση μίας οργάνωσης απαρτιζόμενη από τους πιο αμείλικτους τυράννους και κακοποιούς του κόσμου. Τα στελέχη της σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σημάνει πόλεμος και να χαθούν εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο. Θα μπορέσουν άραγε οι ήρωες να το αποτρέψουν αυτό;

Το cast συγκροτούν οι: Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King,Nocturnal Animals), Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time), Tom Hollander (Bohemian Rhapsody), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Daniel Brühl (The Alienist), Charles Dance (Game of Thrones, Alien 3), Matthew Goode (Stoker), Harris Dickinson (Trust), Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Djimon Hounsou (Blood Diamond) και η Alison Steadman (Orphan Black).

Το The King’s Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 14 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: