Star Wars: Tο The Rise of Skywalker θα έχει μια επική μάχη που οι fans περίμεναν καιρό

Η Daisy Ridley αποκαλύπτει σε νέα συνέντευξη
06 Ιουλίου 2019 20:46
Star Wars: Tο The Rise of Skywalker θα έχει μια επική μάχη που οι fans περίμεναν καιρό

Οι προσδοκίες και το hype για το Star Wars: The Rise of Skywalker είναι αρκετά ψηλά και ειδικά μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Vanity Fair το μυστήριο έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, μία ήταν που έκλεψε τα βλέμματα των fans και είναι αυτή με τους Rey και Kylo Ren να μάχονται μέσα στη βροχή σε ένα περιβάλλον, που θυμίζει τα συντρίμμια του Death Star. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της Daisy Ridley στο Happy Sad Confused Podcast, η ηθοποιός της Rey προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη -τουλάχιστον όσο της επιτρέπουν οι...χαρτογιακάδες και το συμβόλαιο της Disney: 

Θαρρώ πως έχουν κάνει φοβερή δουλειά με όλες τις σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες. Με αυτές τις κωμικές σχέσεις και με αυτό το παράξενο πράγμα ανάμεσα στη Rey και τον Kylo...επίσης έχουμε μια απίθανη μάχη. Μια απίθανη μάχη πραγματικά. Ήμουν ειλικρινά χαρούμενη όταν το Vanity Fair έδειξε σε φωτογραφίες ένα κομμάτι της. Θα είναι μια εντυπωσιακή μάχη. Έχω γίνει πολύ καλύτερη μαχήτρια από τότε και έκαναν τα φωτόσπαθα πιο ελαφριά οπότε φαίνεται σαν να κουνάμε φωτόσπαθα και όχι βαριά σπαθιά. 

Επίσης αναφέρθηκε και στην βερσιόν του Colin Trevorrow, του σκηνοθέτη που αποχώρησε από το Episode IX εξαιτίας δημιουργικών διαφορών, για την οποία η Ridley είπε πως ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που ο J.J. Abrams και ο Chris Terrio δημιούργησαν. 

Το Star Wars: The Rise of Skywalker θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2019.