Ξέσπασμα του Ewan McGregor για τα ρατσιστικά σχόλια: «Δεν είστε Star Wars fans» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωταγωνιστής του Obi-Wan Kenobi παίρνει θέση
01 Ιουνίου 2022 15:39
Ξέσπασμα του Ewan McGregor για τα ρατσιστικά σχόλια: «Δεν είστε Star Wars fans» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικά εικοσιτετράωρα τα πρώτα επεισόδια της νέας Star Wars τηλεοπτικής σειράς, Obi-Wan Kenobi, έκαναν το ντεμπούτο τους μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Disney+. Ωστόσο, μετά την πρεμιέρα του σόου δεν κύλισαν όλα ομαλά, αφού η ηθοποιός Moses Ingram, η οποία υποδύεται την χαρακτήρα Reva Sevander, έπεσε θύμα διαδικτυακών επιθέσεων, με «εκατοντάδες» ρατσιστικά και μισογυνιστικά μηνύματα.

Η ανάρτησή της στα social media που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα είχε ως αποτέλεσμα η ίδια η Disney να καταδικάσει δημόσια το γεγονός, με ένα ηχηρό αντιρατσιστικό μήνυμα. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Τώρα, με τη σειρά του και ο κεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς, ο Ewan McGregor, ο οποίος υποδύεται τον λατρεμένο χαρακτήρα Obi-Wan Kenobi, έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Star Wars στο Twitter, ο McGregor ανάρτησε ένα βίντεο, το οποίο έγινε viral με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες. Σε αυτό αρχικά ευχαριστεί τους fans που έκαναν τη σειρά τη μεγαλύτερη πρεμιέρα του Disney+ μέχρι σήμερα και έπειτα καταδικάζει όσους επιτέθηκαν με ρατσιστικά σχόλια στην Moses, τονίζοντας πως δεν τους βλέπει ως Star Wars fans στα μάτια του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:

Ως πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, είμαι στο πλευρό της Moses. Την αγαπάμε. Αν της στέλνετε μηνύματα εκφοβισμού, εγώ δεν σας θεωρώ fans του Star Wars στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό σε αυτόν τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο του Ewan McGregor για τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Moses Ingram: