Star Wars: Έτσι θα ήταν η μάχη Rey vs Kylo Ren στον εναλλακτικό Episode 9

Νέο υλικό από την "Trevorrow" βερσιόν του The Rise of Skywalker
21 Μαρτίου 2022 20:23
Star Wars: Έτσι θα ήταν η μάχη Rey vs Kylo Ren στον εναλλακτικό Episode 9

Το φινάλε του Skywalker Saga δίχασε και για μια μεγάλη μερίδα των fans δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα ιδανικό τέλος για την ιστορία του Star Wars που ξεκίνησε πριν από 40+ χρόνια. Το Star Wars: The Rise of Skywalker όμως ταλανίστηκε από προβλήματα στη παραγωγή και διαφωνίες κάτι που οδήγησε τον αρχικό σκηνοθέτη της ταινίας, Colin Trevorrow, να αποχωρήσει και τη θέση του να πάρει ο J.J Abrams του "The Force Awakens". 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σενάριο και τα concepts της "Trevorrow" βερσιόν να ακυρωθούν και να παραμείνουν στο χρονοντούλαπο της Lucasfilm σαν ένα ενδιαφέρον "What If?" σενάριο. Αν και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε πάρει μια γεύση από το εναλλακτικό Episode 9 μέσα από concept art, τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέο υλικό. 

Ο concept artist Jon McCoy δημοσίευσε αρκετό αποκαλυπτικό υλικό από το Star Wars The Rise of Skywalker που απεικονίζει μια αρκετά διαφορετική σε σκηνικά και έκβαση τελική μάχη μεταξύ Rey (Daisy Ridley) και Kylo Ren (Adam Driver). 

Δείτε το concept art: 

Η Rey κάνει force choke τον Kylo με πράσινο lightsaber

H Rey κάνει force choke στον Kylo κρατώντας πράσινο lightsaber. 

Μια εκτός ελέγχου Rey έτοιμη να αποτελειώσει τον Kylo με το δικό του crossguard lightsaber. 

Διαφορετικό σκηνικό για τη μάχη του Throne Room. 

Αναλυτικότερα στο gallery θα δείτε περισσότερα σκηνικά που είχε εξερευνήσει η Lucasfilm και οι concept artist της για το φινάλε του Skywalker Saga. 

Episode IX Alternate Throne Room Concept Art